Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den flaş Gülen açıklaması

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2017 - 12:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den flaş Gülen açıklaması

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ABD Adalet Bakanı ile yapılan görüşmelerde "iade edilmeyecek" diye bir şey söylenmedi.Bu nedenle acele şuan için bir şey söylemek erken" dedi.   FETÖ ÜYELERİNİN VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMASI   Bakan Gül, FETÖ üyelerinin vatandaşlıktan çıkarılmasına lişkin, "Bu siyasi bir karar Mahkeme süreçlerini etkilemez.Gülen'in çıkarılması için somut prosüdürler tamamalandı.Değerlendirmeler yapılıyor" şeklinde konuştu.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ABD Adalet Bakanı ile yapılan görüşmelerde "iade edilmeyecek" diye bir şey söylenmedi.Bu nedenle acele şuan için bir şey söylemek erken" dedi.

 

FETÖ ÜYELERİNİN VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMASI

 

Bakan Gül, FETÖ üyelerinin vatandaşlıktan çıkarılmasına lişkin, "Bu siyasi bir karar Mahkeme süreçlerini etkilemez.Gülen'in çıkarılması için somut prosüdürler tamamalandı.Değerlendirmeler yapılıyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.