Ak Parti Belediye Başkan adayı kaza geçirdi: 5 yaralı

SİYASET 31.03.2019 - 14:40, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ak Parti Belediye Başkan adayı kaza geçirdi: 5 yaralı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Pasinler AK Parti İlçe Belediye Başkan adayı Ahmet Dölekli'nin bulunduğu araç Altınbaşak mahallesinden ilçe merkezine gelirken takla attı. Yolun kaygan olması nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında Başkan Adayı Dölekli ile birlikte 5 kişi yaralandı.     Edinilen bilgiye göre, başkan adayı Ahmet Dölekli’nin hafif yaralı olduğu ve Yakutiye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı, otomobili kullanan Atilla Dölekli’nin aynı hastanede ağır yaralı olduğu,  Mennan Dölekli’nin ayağında çatlak olduğu durumunun iyi olduğu, Emre Kurt’un ayağında çatlak olduğu ve durumunun iyi olduğu, Tahir Akçay’ın ise bel kısmında zedelenme var olduğunu hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Pasinler AK Parti İlçe Belediye Başkan adayı Ahmet Dölekli'nin bulunduğu araç Altınbaşak mahallesinden ilçe merkezine gelirken takla attı. Yolun kaygan olması nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında Başkan Adayı Dölekli ile birlikte 5 kişi yaralandı.  


  Edinilen bilgiye göre, başkan adayı Ahmet Dölekli’nin hafif yaralı olduğu ve Yakutiye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı, otomobili kullanan Atilla Dölekli’nin aynı hastanede ağır yaralı olduğu,  Mennan Dölekli’nin ayağında çatlak olduğu durumunun iyi olduğu, Emre Kurt’un ayağında çatlak olduğu ve durumunun iyi olduğu, Tahir Akçay’ın ise bel kısmında zedelenme var olduğunu hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.