Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Çelik TYB Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti

ERZURUM 21.03.2018 - 13:27, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Çelik TYB Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Deniz Çelik ve beraberindeki heyet, TYB Erzurum Şubesi Kadın Kollarını ziyaret etti.
erzurum son haber / erzurum - TYB Erzurum Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ebru Kara ve yönetimde yer alan kadınların da hazır bulunduğu ziyaret samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti.    Kara, göreve yeni başlayan Ayşe Deniz Çelik’e hayırlı olsun dileğinde bulunarak, TYB Erzurum Şubesi olarak bütün STK ve kadın kuruluşları ile işbirliği yapmaya çalıştıklarını, Erzurum’un kültürüne, sanatına, edebiyatına kadın eli değecek olan her faaliyete katılmaya çalıştıklarını dile getirdi.    Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Deniz Çelik’te siyasette olduğu gibi sivil toplum çalışmalarında da kadınların öne çıkıyor oluşunu memnuniyetle müşahede ettiğini belirterek, Erzurum için yapılacak hayırlı bütün çalışmalara sadece siyaseten değil, kadınlar olarak ta destek verdiklerini; bundan sonra da bu desteğin devam edeceğini belirtti.    TYB Erzurum Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ebru Kara, Çelik’e yapmış oldukları bu nazik ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, yeni yayınlanan ve 2. sayısının hazırlıkları sürdürülen HÜMA Edebiyat-Sanat Dergisi’ni hediye etti. 
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Deniz Çelik ve beraberindeki heyet, TYB Erzurum Şubesi Kadın Kollarını ziyaret etti.

erzurum son haber / erzurum - TYB Erzurum Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ebru Kara ve yönetimde yer alan kadınların da hazır bulunduğu ziyaret samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. 


  Kara, göreve yeni başlayan Ayşe Deniz Çelik’e hayırlı olsun dileğinde bulunarak, TYB Erzurum Şubesi olarak bütün STK ve kadın kuruluşları ile işbirliği yapmaya çalıştıklarını, Erzurum’un kültürüne, sanatına, edebiyatına kadın eli değecek olan her faaliyete katılmaya çalıştıklarını dile getirdi. 


  Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Deniz Çelik’te siyasette olduğu gibi sivil toplum çalışmalarında da kadınların öne çıkıyor oluşunu memnuniyetle müşahede ettiğini belirterek, Erzurum için yapılacak hayırlı bütün çalışmalara sadece siyaseten değil, kadınlar olarak ta destek verdiklerini; bundan sonra da bu desteğin devam edeceğini belirtti. 


  TYB Erzurum Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ebru Kara, Çelik’e yapmış oldukları bu nazik ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, yeni yayınlanan ve 2. sayısının hazırlıkları sürdürülen HÜMA Edebiyat-Sanat Dergisi’ni hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.