AK Parti Köprüköy İlçe Başkanlığına Rıdvan Aras getirildi

ERZURUM 15.09.2020 - 18:53, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

AK Parti Köprüköy İlçe Başkanlığına Rıdvan Aras getirildi

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti, Köprüköy ilçesinde 7. olağan kongrelerini tamamladı. Köprüköy İlçe Başkanlığına Rıdvan Aras getirildi.      Coşkulu gecen İlçe kongresinde Köprüköy halkı tarafından sevilen isim olan Rıdvan Aras AK Parti Köprüköy İlçe Başkanlığına Rıdvan Aras seçildi. Rıdvan Aras, evli ve 2 çocuk babası. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti, Köprüköy ilçesinde 7. olağan kongrelerini tamamladı. Köprüköy İlçe Başkanlığına Rıdvan Aras getirildi.   


  Coşkulu gecen İlçe kongresinde Köprüköy halkı tarafından sevilen isim olan Rıdvan Aras AK Parti Köprüköy İlçe Başkanlığına Rıdvan Aras seçildi. Rıdvan Aras, evli ve 2 çocuk babası. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.