Aşkale’de kaçak alkol ve sigara operasyonu

İLÇELER 08.11.2021 - 14:45, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aşkale’de kaçak alkol ve sigara operasyonu

Erzurumsonhaber / Erzurum - İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda,  Emniyet Genel Müdürlüğünce ülke genelinde kaçak alkol ve sigara uygulaması başlatıldı.      Toplum sağlığının korunması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğünün ülke genelindeki uygulaması Erzurum'un Aşkale ilçesinde uygulandı    Aşkale Kaymakamlığı Cumhuriyet Savcılığı ve Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği uygulamalarda  ilçe genelinde 425 adet tütün dolu makaron 103 paket boş makaron ve 13 paket sigara filtresi ele geçirildi.    Genelge doğrultusunda yapılan uygulamalar neticesinde ele geçirilen yasaklı ürünler ve kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda,  Emniyet Genel Müdürlüğünce ülke genelinde kaçak alkol ve sigara uygulaması başlatıldı.   


  Toplum sağlığının korunması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğünün ülke genelindeki uygulaması Erzurum'un Aşkale ilçesinde uygulandı 


  Aşkale Kaymakamlığı Cumhuriyet Savcılığı ve Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği uygulamalarda  ilçe genelinde 425 adet tütün dolu makaron 103 paket boş makaron ve 13 paket sigara filtresi ele geçirildi. 


  Genelge doğrultusunda yapılan uygulamalar neticesinde ele geçirilen yasaklı ürünler ve kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.