Aşkale’de Polis Haftası kutlaması gerçekleştirildi

İLÇELER 10.04.2020 - 19:20, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aşkale’de Polis Haftası kutlaması gerçekleştirildi

Kaymakam ve Belediye başkanı görev başındaki polislere tatlı ikramında bulundu
Erzurumsonhaber / Erzurum - Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, Polis Haftası münasebetiyle Bölge Trafik Polis Kontrol noktasında görev başındaki personeli ziyaret ederek  tatlı ikramında bulundu.     Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Atatürk Anıtın'da düzenlenen törende, yeni tip Korona Virüs (Covit-19) salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına dikkat ederek çelenklerini sundular.      İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni  atanan İkbal Başkurt  ve ilçe Emniyet Personeli sabah yapılan törende çelenk sunumunda Sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak merasimi gerçekleştirdiler.    İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış Polis Haftası münasebetiyle Bölge Trafik Polis Kontrol noktasında görev başındaki personeli ziyaret ederek tatlı ikramında bulundular.     Kaymakam Aksu Telsizle ilçede görev yapan tüm emniyet mensuplarına kutlama konuşması yaptı.    Aksu telsizle verdiği mesajda "Halkımızın huzur ve güvenini temin etmede terörle mücadelede ve özellikle son dönemde salgın hastalıkla mücadelede önemli rol oynadığını düşündüğümüz tüm polislerimizin 10 Nisan polis günü ve haftasını kutluyorum ve hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.    Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış ise günün anlamına uygun şu açıklamayı yaptı; "Ülkemizin şu zor günlerinde canlarını hiçe sayıp Ülkeyi terör belasından temizlemeye çalışan ve aynı zamanda Korona virüs salgını ile mücadele  uğrunda canlarını hiçe sayan, güvenliğimizin huzurumuzun teminatı ve vatanımızın yılmaz yürekleri polis haftanız kutlu olsun. İyi ki varsınız." 
Kaymakam ve Belediye başkanı görev başındaki polislere tatlı ikramında bulundu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, Polis Haftası münasebetiyle Bölge Trafik Polis Kontrol noktasında görev başındaki personeli ziyaret ederek  tatlı ikramında bulundu.  


  Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Atatürk Anıtın'da düzenlenen törende, yeni tip Korona Virüs (Covit-19) salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına dikkat ederek çelenklerini sundular.   


  İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni  atanan İkbal Başkurt  ve ilçe Emniyet Personeli sabah yapılan törende çelenk sunumunda Sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak merasimi gerçekleştirdiler. 


  İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış Polis Haftası münasebetiyle Bölge Trafik Polis Kontrol noktasında görev başındaki personeli ziyaret ederek tatlı ikramında bulundular.  


  Kaymakam Aksu Telsizle ilçede görev yapan tüm emniyet mensuplarına kutlama konuşması yaptı. 


  Aksu telsizle verdiği mesajda "Halkımızın huzur ve güvenini temin etmede terörle mücadelede ve özellikle son dönemde salgın hastalıkla mücadelede önemli rol oynadığını düşündüğümüz tüm polislerimizin 10 Nisan polis günü ve haftasını kutluyorum ve hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. 


  Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış ise günün anlamına uygun şu açıklamayı yaptı; "Ülkemizin şu zor günlerinde canlarını hiçe sayıp Ülkeyi terör belasından temizlemeye çalışan ve aynı zamanda Korona virüs salgını ile mücadele  uğrunda canlarını hiçe sayan, güvenliğimizin huzurumuzun teminatı ve vatanımızın yılmaz yürekleri polis haftanız kutlu olsun. İyi ki varsınız." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.