ATA-AÖF’de vize sınavlarının ilk haftası başarıyla tamamlandı

ERZURUM 07.12.2020 - 14:54, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ATA-AÖF’de vize sınavlarının ilk haftası başarıyla tamamlandı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) Güz Yarıyılı vize sınavlarının ilk haftası tamamlandı.      Bu zamana kadarki en yüksek kayıtlı öğrenci sayısıyla 2020-2021 eğitim öğretim yılına başlayan ATA-AÖF’de vize (ara) sınavlarının ilk haftası başarıyla tamamlandı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz bahar dönemini, bütünlemeleri ve yaz okulunu uzaktan eğitim modeli ile tamamlayan Atatürk Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu ve Sağlık Bakanlığının tavsiyeleri doğrultusunda bu dönemi de ağırlıklı olarak uzaktan eğitim modeliyle geçiriyor.    Bu kapsamda örgün eğitimde vize sınavları geride bırakılırken Açıköğretim Fakültesinde de 30 Kasım’da online (çevrimiçi) olarak başlayan vize sınavlarında ilk hafta geride kaldı. Toplamda 784 bin 047 sınav oturumunun yapıldığı bu süreçte, katılım oranı 93 gibi oldukça yüksek bir düzeyde gerçekleşti.    Açıköğretim Fakültesi vize sınavları 7 -11 Aralık haftasında yapılacak 5 günlük sınav oturumları ile sona erecek. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) Güz Yarıyılı vize sınavlarının ilk haftası tamamlandı.   


  Bu zamana kadarki en yüksek kayıtlı öğrenci sayısıyla 2020-2021 eğitim öğretim yılına başlayan ATA-AÖF’de vize (ara) sınavlarının ilk haftası başarıyla tamamlandı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz bahar dönemini, bütünlemeleri ve yaz okulunu uzaktan eğitim modeli ile tamamlayan Atatürk Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu ve Sağlık Bakanlığının tavsiyeleri doğrultusunda bu dönemi de ağırlıklı olarak uzaktan eğitim modeliyle geçiriyor. 


  Bu kapsamda örgün eğitimde vize sınavları geride bırakılırken Açıköğretim Fakültesinde de 30 Kasım’da online (çevrimiçi) olarak başlayan vize sınavlarında ilk hafta geride kaldı. Toplamda 784 bin 047 sınav oturumunun yapıldığı bu süreçte, katılım oranı 93 gibi oldukça yüksek bir düzeyde gerçekleşti. 


  Açıköğretim Fakültesi vize sınavları 7 -11 Aralık haftasında yapılacak 5 günlük sınav oturumları ile sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.