Aydemir: ‘Biz asla Haktan ayrılmayacağız’

SİYASET 14.07.2021 - 21:54, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aydemir: ‘Biz asla Haktan ayrılmayacağız’

Erzurumsonhaber / Erzurum - TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ülke gündemini değerlendiren Milletvekili Aydemir, Aziziye Belediyesinin çevre ve termal turizme yönelik yatırımlarını gündeme taşıdı. Yunanistan’ın Galatasaray Futbol Kulübüne karşı sergilediği çirkin tavra sert tepki veren Milletvekili Aydemir, makamında silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Hakkari Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e rahmet, Emniyet camiasına başsağlığı diledi.      AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Galatasaray Futbol Takımı'na Yunanistan tarafından sergilenen tutumu kınayarak, "Bunları tarif eden hal, faul yapmak; başkalarına kaba, küstahça tavırlar geliştirmek." dedi.    Şehit Cevher’e Rahmet Niyazı    AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, makamında silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Hakkari Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e Allah'tan rahmet, Emniyet camiasına başsağlığı diledi.    Aydemir’den Milli Ahlak Vurgusu    Ahlaklı olmanın, Türk milletinin en önemli özelliği olduğunu, her zaman her ulusa saygı gösterdiğini dile getiren Milletvekili Aydemir, bazı ülkelerin bunu yapmadığına dikkati çekti.    Galatasaray Futbol Takımı'na Yunanistan tarafından sergilenen tutumu "gayriahlaki" olarak nitelendirerek, kınayan Milletvekili Aydemir, "Bunları tarif eden hal faul yapmak; başkalarına kaba, küstahça tavırlar geliştirmek. 'Akrep niye ısırdı?' dersiniz? Akrebin meşrebinde var ısırmak. Şimdi 'Bunlar da niye gayriahlaki tavır sergiledi?' demek, aslında absürt bir şey. Bize kim ne yaparsa yapsın, ne tür faullü girişimleri olursa olsun biz ilanihaye haktan, hakikatten, insana olan saygıdan, sevgiden asla ayrılmayacağız." şeklinde konuştu.    Aydemir’den Kiliseye Yapılan Saldırıya Tepki    AK Partili Aydemir, parti olarak kimsenin inancına, mezhep ve meşrebine bakmadan hareket ettiklerini dile getirerek, Kadıköy'de bir kiliseye yapılan saygısızlığa bu bağlamda gereken tepkiyi gösterdiklerini anlattı.    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin her grup toplantısında AK Parti'ye oy verenlere ilişkin olumsuz söylemlerde bulunduğunu savunan Milletvekili Aydemir, partisinin, kime oy verirse versin, vatandaşlar arasında asla ayrım yapmadığını ve herkese saygı duyduğunu vurguladı.    Aydemir Aziziye’yi Anlattı    Milletvekili Aydemir, Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında Aziziye Belediyesinin yatırımlarla ortaya koyduğu çevre hassasiyeti ve termal turizm başta olarak ilçede gerçekleştirdiği yatırımları  gündeme taşıdı.  Basın toplantısında Aziziye Belediyesinin ilçeye kazandırdığı hizmet ve yatırımlara yer veren Milletvekili aydemir, özel sektör marifetiyle hayata geçirilen Aqua Park’a özel bir kayıt düştü ve yatırımcılara teşekkür etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ülke gündemini değerlendiren Milletvekili Aydemir, Aziziye Belediyesinin çevre ve termal turizme yönelik yatırımlarını gündeme taşıdı. Yunanistan’ın Galatasaray Futbol Kulübüne karşı sergilediği çirkin tavra sert tepki veren Milletvekili Aydemir, makamında silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Hakkari Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e rahmet, Emniyet camiasına başsağlığı diledi.   


  AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Galatasaray Futbol Takımı'na Yunanistan tarafından sergilenen tutumu kınayarak, "Bunları tarif eden hal, faul yapmak; başkalarına kaba, küstahça tavırlar geliştirmek." dedi. 


  Şehit Cevher’e Rahmet Niyazı 


  AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, makamında silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Hakkari Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e Allah'tan rahmet, Emniyet camiasına başsağlığı diledi. 


  Aydemir’den Milli Ahlak Vurgusu 


  Ahlaklı olmanın, Türk milletinin en önemli özelliği olduğunu, her zaman her ulusa saygı gösterdiğini dile getiren Milletvekili Aydemir, bazı ülkelerin bunu yapmadığına dikkati çekti. 


  Galatasaray Futbol Takımı'na Yunanistan tarafından sergilenen tutumu "gayriahlaki" olarak nitelendirerek, kınayan Milletvekili Aydemir, "Bunları tarif eden hal faul yapmak; başkalarına kaba, küstahça tavırlar geliştirmek. 'Akrep niye ısırdı?' dersiniz? Akrebin meşrebinde var ısırmak. Şimdi 'Bunlar da niye gayriahlaki tavır sergiledi?' demek, aslında absürt bir şey. Bize kim ne yaparsa yapsın, ne tür faullü girişimleri olursa olsun biz ilanihaye haktan, hakikatten, insana olan saygıdan, sevgiden asla ayrılmayacağız." şeklinde konuştu. 


  Aydemir’den Kiliseye Yapılan Saldırıya Tepki 


  AK Partili Aydemir, parti olarak kimsenin inancına, mezhep ve meşrebine bakmadan hareket ettiklerini dile getirerek, Kadıköy'de bir kiliseye yapılan saygısızlığa bu bağlamda gereken tepkiyi gösterdiklerini anlattı. 


  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin her grup toplantısında AK Parti'ye oy verenlere ilişkin olumsuz söylemlerde bulunduğunu savunan Milletvekili Aydemir, partisinin, kime oy verirse versin, vatandaşlar arasında asla ayrım yapmadığını ve herkese saygı duyduğunu vurguladı. 


  Aydemir Aziziye’yi Anlattı 


  Milletvekili Aydemir, Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında Aziziye Belediyesinin yatırımlarla ortaya koyduğu çevre hassasiyeti ve termal turizm başta olarak ilçede gerçekleştirdiği yatırımları  gündeme taşıdı.  Basın toplantısında Aziziye Belediyesinin ilçeye kazandırdığı hizmet ve yatırımlara yer veren Milletvekili aydemir, özel sektör marifetiyle hayata geçirilen Aqua Park’a özel bir kayıt düştü ve yatırımcılara teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.