Aydemir: ‘Değerlerimiz pusulamız, tarihimiz rotamızdır

ERZURUM 10.11.2020 - 13:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aydemir: ‘Değerlerimiz pusulamız, tarihimiz rotamızdır

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Tekbir ile tezyin, tebcil ile takdim, terfi ile tasvir edilen muhteşem mazimizin temellerinde yeni bir diriliş, varoluş ve ila’yı kelimetullah için nizamı alem seferimizde; kardeşliğimiz ülkümüz, birlik ve beraberlik gücümüzdür. Bize bu ufku kazandıran ecdada minnettarız. ‘ dedi.      Ecdadımız Değişmez Kılavuzumuzdur    Milletvekili Aydemir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’inci yıldönümü dolayısıyla kaydettiği paylaşımında; ‘Türk Milletinin ortak bir iman ve kararlılıkla paylaştığı, ‘Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım/ Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım’ gerçeğini tarihe zaferlerle işleyen; ‘Cânı, cânânı, bütün vârımı alsın da Hudâ/ Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ’ niyazını cihana bir haysiyet ve izzet dersi olarak diriliş destanlarıyla kaydeden muhteşem ecdadımız her daim kılavuzumuzdur.’ ifadelerine yer verdi.    Aydemir’den Değerler Ve Temeller Vurgusu    Milletvekili Aydemir, ‘Cihana, Türk Milletinin değişmez düstur ve tarifi olan ‘Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet’ vurgusunu, Malazgir’ten Mohaç’a, Kut’ul Amare’den Sakarya’’ya, Çanakkale’den Aziziye’ye, islamın bayraktarı olarak belleten yüce Milletimiz, değer ve temelleri üzerinde ve ona muazzez tarihini emanet eden ecdadın izinde yürümeye devam edecektir. ‘ dedi.    Rahmet Niyazı    Milletvekili Aydemir, ‘Türk Milletinin istiklal ve istikbal mücadelesini tarihe bir diriliş ve varoluş damgası halinde kaydeden ecdadımızı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun. ‘ niyazını paylaştı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Tekbir ile tezyin, tebcil ile takdim, terfi ile tasvir edilen muhteşem mazimizin temellerinde yeni bir diriliş, varoluş ve ila’yı kelimetullah için nizamı alem seferimizde; kardeşliğimiz ülkümüz, birlik ve beraberlik gücümüzdür. Bize bu ufku kazandıran ecdada minnettarız. ‘ dedi.   


  Ecdadımız Değişmez Kılavuzumuzdur 


  Milletvekili Aydemir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’inci yıldönümü dolayısıyla kaydettiği paylaşımında; ‘Türk Milletinin ortak bir iman ve kararlılıkla paylaştığı, ‘Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım/ Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım’ gerçeğini tarihe zaferlerle işleyen; ‘Cânı, cânânı, bütün vârımı alsın da Hudâ/ Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ’ niyazını cihana bir haysiyet ve izzet dersi olarak diriliş destanlarıyla kaydeden muhteşem ecdadımız her daim kılavuzumuzdur.’ ifadelerine yer verdi. 


  Aydemir’den Değerler Ve Temeller Vurgusu 


  Milletvekili Aydemir, ‘Cihana, Türk Milletinin değişmez düstur ve tarifi olan ‘Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet’ vurgusunu, Malazgir’ten Mohaç’a, Kut’ul Amare’den Sakarya’’ya, Çanakkale’den Aziziye’ye, islamın bayraktarı olarak belleten yüce Milletimiz, değer ve temelleri üzerinde ve ona muazzez tarihini emanet eden ecdadın izinde yürümeye devam edecektir. ‘ dedi. 


  Rahmet Niyazı 


  Milletvekili Aydemir, ‘Türk Milletinin istiklal ve istikbal mücadelesini tarihe bir diriliş ve varoluş damgası halinde kaydeden ecdadımızı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun. ‘ niyazını paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.