Bakan Muş’tan, Başkan Sekmen’e tecrübe ve yatırım övgüsü

ERZURUM 03.07.2022 - 20:21, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bakan Muş’tan, Başkan Sekmen’e tecrübe ve yatırım övgüsü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, “Mehmet Sekmen Başkanımız, yerel yönetimde önemli bir isim Kendisini Erzurum’a kazandırdığı özel yatırımlardan ötürü kutluyorum” dedi.      Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Erzurum’a gelen Bakan Muş, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ ve Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Vali Okay Memiş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP İl Başkanı Naim Karataş ve diğer yetkililerle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sekmen, Bakan Muş’a kentte yapılan mega projelerle ilgili bilgi verdi.    Erzurum’un marka bir kente dönüştüğünü ifade eden Ticaret Bakanı Dr. Muş, “Erzurum; hakikaten önemli yatırımlarla Doğu’nun en etkin cazibe merkezine dönüştü. Bu başarının altında yatan en önemli faktör ise kuşkusuz Başkanımızın siyasi ve bürokratik tecrübesi Mehmet Sekmen Başkanımız İstanbul’da elde ettiği bütün tecrübeyi Erzurum’a aktarmış. Başkanımız yerel yönetimde önemli bir isim. Kendisini Erzurum’a kazandırdığı bu özel yatırımlardan ötürü kutluyorum” diye konuştu.    Bakan Muş’un Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ziyareti hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, “Mehmet Sekmen Başkanımız, yerel yönetimde önemli bir isim Kendisini Erzurum’a kazandırdığı özel yatırımlardan ötürü kutluyorum” dedi.   


  Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Erzurum’a gelen Bakan Muş, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ ve Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Vali Okay Memiş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP İl Başkanı Naim Karataş ve diğer yetkililerle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. 


  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sekmen, Bakan Muş’a kentte yapılan mega projelerle ilgili bilgi verdi. 


  Erzurum’un marka bir kente dönüştüğünü ifade eden Ticaret Bakanı Dr. Muş, “Erzurum; hakikaten önemli yatırımlarla Doğu’nun en etkin cazibe merkezine dönüştü. Bu başarının altında yatan en önemli faktör ise kuşkusuz Başkanımızın siyasi ve bürokratik tecrübesi Mehmet Sekmen Başkanımız İstanbul’da elde ettiği bütün tecrübeyi Erzurum’a aktarmış. Başkanımız yerel yönetimde önemli bir isim. Kendisini Erzurum’a kazandırdığı bu özel yatırımlardan ötürü kutluyorum” diye konuştu. 


  Bakan Muş’un Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ziyareti hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.