Bank Asya'nın iflasına karar verildi

EKONOMİ 17.11.2017 - 20:25, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bank Asya'nın iflasına karar verildi

İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, Bank Asya'nın iflasına karar verdi. İflas tasfiyesi TMSF tarafından yapılacak.
Erzurum Son Haber / Erzurum - İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, FETÖ ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle kayyum atandıktan sonra kapatılan Bank Asya olarak bilinen Asya Katılım Bankası'na ilişkin davayı karara bağladı. Dün yapılan duruşmada, mahkeme Asya Katılım Bankası'nın iflasına hükmetti. İflas tasfiyesinin TMSF tarından yapılmasına karar verildi. 
İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, Bank Asya'nın iflasına karar verdi. İflas tasfiyesi TMSF tarafından yapılacak.

Erzurum Son Haber / Erzurum - İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, FETÖ ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle kayyum atandıktan sonra kapatılan Bank Asya olarak bilinen Asya Katılım Bankası'na ilişkin davayı karara bağladı.

Dün yapılan duruşmada, mahkeme Asya Katılım Bankası'nın iflasına hükmetti. İflas tasfiyesinin TMSF tarından yapılmasına karar verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.