Başkan Başsoy Kurutilek Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi

BÖLGE 13.12.2017 - 08:08, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Başsoy Kurutilek Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy bu kez Kurutilek mahallesinde vatandaşlarla buluşarak onların istek ve önerilerini dinledi.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Akşam saatlerinde gerçekleştirilen toplantıya Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Mahalle Muhtarı Beker Aslan’ın açılış konuşmasının ardında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Geçtiğimiz yıl yapmış olduğunuz başvuru neticesinde Kurutilek köyü belediyemizin 26. Mahallesi oldu. 5393 sayılı Belediyeler kanunun 11 maddesine göre gerçekleştirdiğimiz çalışma neticesinde 9 Belde ve 3 köyümüzü de şehir merkezine bağladık.2019 yılı yerel seçimleriyle birlikte şehrimizin 37 mahallemiz olacak. Belediyesi olarak hedefimiz bütün 26 mahallenin tamamına eşit hizmet götürmek. Ancak kentimize yeni katılacak olan mahallede biraz zamana ihtiyaç var. Öncelik yeni aldığımız imar revizyon kararıyla büyük bir değişim geçirecek. Hayvancılık alanında yapılacak olan yatırımlarla şehir merkezinde zamanla hayvancılık kalkacak. Yani şehir hayatının bütün ayrıntıları burada da olacak. Muhtarımızdan taleplerini aldım aciliyet arz eden konuları hemen gerçekleştireceğiz.” dedi.
Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy bu kez Kurutilek mahallesinde vatandaşlarla buluşarak onların istek ve önerilerini dinledi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Akşam saatlerinde gerçekleştirilen toplantıya Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.


Mahalle Muhtarı Beker Aslan’ın açılış konuşmasının ardında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Geçtiğimiz yıl yapmış olduğunuz başvuru neticesinde Kurutilek köyü belediyemizin 26. Mahallesi oldu. 5393 sayılı Belediyeler kanunun 11 maddesine göre gerçekleştirdiğimiz çalışma neticesinde 9 Belde ve 3 köyümüzü de şehir merkezine bağladık.2019 yılı yerel seçimleriyle birlikte şehrimizin 37 mahallemiz olacak. Belediyesi olarak hedefimiz bütün 26 mahallenin tamamına eşit hizmet götürmek. Ancak kentimize yeni katılacak olan mahallede biraz zamana ihtiyaç var. Öncelik yeni aldığımız imar revizyon kararıyla büyük bir değişim geçirecek. Hayvancılık alanında yapılacak olan yatırımlarla şehir merkezinde zamanla hayvancılık kalkacak. Yani şehir hayatının bütün ayrıntıları burada da olacak. Muhtarımızdan taleplerini aldım aciliyet arz eden konuları hemen gerçekleştireceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.