BB Erzurumspor, Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı

SPOR 15.04.2022 - 14:53, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor, Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  BB Erzurumspor,  Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı.      TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, 32. haftada Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Beypiliç Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı.    Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde 1,5 saat süren antrenmana mavi-beyazlılar düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra çift kale maç oyunu ile devam ederek hazırlıklarını teknik ve taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Çalışmalara sakatlığı devam eden Aykut Demir katılmadı.    Kalan 7 maçın final maçı olduğunu belirten Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Şu an itibariyle hedeflediğimiz puanın çok altındayız. Ligdeki mücadelemizi bırakmayacağız. Boluspor deplasmanı bizim için zor bir deplasman olacak. Biz çıkıp üç puan için savaşacağız. Oyuncularıma güveniyorum. İnşallah üç puanla dönmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.    BB Erzurumspor, bugün hava yoluyla Ankara’ya geçerek, Bolu’da kampa girecek. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  BB Erzurumspor,  Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı.   


  TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, 32. haftada Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Beypiliç Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı. 


  Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde 1,5 saat süren antrenmana mavi-beyazlılar düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra çift kale maç oyunu ile devam ederek hazırlıklarını teknik ve taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Çalışmalara sakatlığı devam eden Aykut Demir katılmadı. 


  Kalan 7 maçın final maçı olduğunu belirten Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Şu an itibariyle hedeflediğimiz puanın çok altındayız. Ligdeki mücadelemizi bırakmayacağız. Boluspor deplasmanı bizim için zor bir deplasman olacak. Biz çıkıp üç puan için savaşacağız. Oyuncularıma güveniyorum. İnşallah üç puanla dönmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. 


  BB Erzurumspor, bugün hava yoluyla Ankara’ya geçerek, Bolu’da kampa girecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.