BB Erzurumspor’da Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı

SPOR 21.03.2021 - 20:23, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor’da Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı.      Süper Lig’in 31. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan BB Erzurumspor sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Müsabakanın ardından Teknik Direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.    Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hocamıza ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.     Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve Hüseyin Çimşir’in ardından bu sezon BB Erzurumspor’un başında görev yapan 3. teknik adam olan Mesut Bakkal ligin 15. haftasında takımın başına geçmişti. Bakkal, Dadaşlar ile çıktığı 16 lig maçında sahadan 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ayrıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı.   


  Süper Lig’in 31. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan BB Erzurumspor sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Müsabakanın ardından Teknik Direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. 


  Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hocamıza ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.  


  Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve Hüseyin Çimşir’in ardından bu sezon BB Erzurumspor’un başında görev yapan 3. teknik adam olan Mesut Bakkal ligin 15. haftasında takımın başına geçmişti. Bakkal, Dadaşlar ile çıktığı 16 lig maçında sahadan 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.