BB Erzurumspor'da Şok Ayrılık

ERZURUM 13.11.2018 - 12:28, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor'da Şok Ayrılık

BB Erzurumspor 3. Ligden beri BB Erzurumsporda Antrenörlük yapan, 3 Yılda üst üste Şampiyonluk yaşayan Tecrübeli Antrenör Adem Çağlayan ile yollarını ayırdı.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum spor camiası dün  Tecrübeli Teknik Adam Adem Çağlayan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile adeta şok oldu.  Geçen hafta Cumartesi günü Göztepe ile oynanan maçı 2-1 kazanan BB Erzurumspor'da yüzler gülmeye başlamışken Adem Çağlayan'ın görevden ayrılması Adeta spor camiasında şok etkisi yarattı. Tecrübeli Teknik adam Adem Çağlayan'ın Sosyal Medya hesabından paylaştığı yüzlerce beğeni, yorum alan ve Şehirde şok etkisi yaratan işte o yazı.     Bu Bir Veda Değil, Bu Bir Ayrılık Değil..   Bu Bir Dua " Allah yardımcın olsun BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPORUM ..."   Sezon Başında bir çok takımdan dolgun ücretlere transfer teklifi alan Adem Hocaya Git dediğimde "BB ERZURUMSPOR Benim Yuvam, Erzurum Benim Şehrim. Bu taraftara, bu şehre daha büyük başarılar yaşatmak için kalmalıyım. Bu şehir her şeyin en güzeline layık. Bu Takım AVRUPA'da Top oynayacak. Bu hedefi gerçekleştirmek için kalmalı, Takıma zarar verenler ile mücadele etmeliyim" dedi. Kararına saygı duydum. Çünkü Başka ERZURUM yoktu, Başka ERZURUMSPOR'da yoktu. Mehmet SEKMEN Başkanımız ile birlikte 3 yılda 3 şampiyonluk yaşamış bir şehir. DADAŞLAR GRUBU önderliğinde Futbol ile yatıp Futbol ile kalkan bir şehir. Bu şehre herşeyin En güzeli yakışır. Bu Şehrin havasındanmı suyundan mı bilinmez ama, Siyasette, Sporda ve Ticarette Bir adım öne çıktığından seni yok etmeye, seni uzaklaştırmaya seni şehri terk etmeye zorlarlar. Bu şehrin "DADAŞ"ı Bol ama az da olsa "KAHBESi" de var.. Tüm "DADAŞ" olanlar "BAŞ TACIMIZ.." Mesleğine duyduğu aşk ile Ekmeğini yediği Takımı nasıl başarıya taşırım, transfer döneminde nasıl kulubün parası kasada kalır çar çur edilmez diye çalışmalar yaptı. Boyun eğmedi, Dik Durdu Mücadesini verdi. Onursal Başkanımız Mehmet SEKMEN'in Takımın Başarısı için verdiği Bunca emeğe karşı, Birilerinin arkadan arkaya kendi menfi çıkarları için yaptığı işler Takıma ve şehre büyük zarar vermekte. Seçim arefesindeyiz. Sosyal Medyada Adem hocanın ayrılışından beri "Nufüs cüzdanında erzurum ibaresi var diyemi." "Erzurumun öz çocuğu diyemi" "Erzurum sahipsiz memleket " "Erzuruma düşmanlık ediliyor" v.s. v.s. diye eleştiri yapan taraftarlarımız var. Erzurum sahipsiz değil MEHMET SEKMEN başkanımız Bu takımın başarısı için canla başla mücadele vermekte. Oynanan Oyunlardan elbetteki haberi vardır. Yeri ve zamanı geldiğinde gerekli önlemleri alacaktır. Şu an takımımız zorlu bir süreçte Tüm Taraftarlarımız takıma ve Mehmet SEKMEN Başkanımıza sahip çıksın. Bu Takım Bu Sene KÜMEDE Kalacaktır. Erzurum'un Evladı ADEM HOCA 'da Zamanı geldiğinde Yeniden Yuvasına dönecektir. Bu şehir bizim Bu Takım bizim. Adem Hoca Kaybetmez, Adem Hocayı Kaybedenler Kaybeder... Çünkü O BİR ŞAMPİYON... Çünkü O BİR ADAM...! Bu şehre Bu Takıma Kendi menfaatleri için ihanet edenler, Unutmayın " İLAHİ ADALET" ten kaçış yok...
BB Erzurumspor 3. Ligden beri BB Erzurumsporda Antrenörlük yapan, 3 Yılda üst üste Şampiyonluk yaşayan Tecrübeli Antrenör Adem Çağlayan ile yollarını ayırdı.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum spor camiası dün  Tecrübeli Teknik Adam Adem Çağlayan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile adeta şok oldu. 

Geçen hafta Cumartesi günü Göztepe ile oynanan maçı 2-1 kazanan BB Erzurumspor'da yüzler gülmeye başlamışken Adem Çağlayan'ın görevden ayrılması Adeta spor camiasında şok etkisi yarattı.

Tecrübeli Teknik adam Adem Çağlayan'ın Sosyal Medya hesabından paylaştığı yüzlerce beğeni, yorum alan ve Şehirde şok etkisi yaratan işte o yazı.

 

 

Bu Bir Veda Değil, Bu Bir Ayrılık Değil..
 
Bu Bir Dua " Allah yardımcın olsun BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPORUM ..."
 
Sezon Başında bir çok takımdan dolgun ücretlere transfer teklifi alan Adem Hocaya Git dediğimde "BB ERZURUMSPOR Benim Yuvam, Erzurum Benim Şehrim. Bu taraftara, bu şehre daha büyük başarılar yaşatmak için kalmalıyım. Bu şehir her şeyin en güzeline layık. Bu Takım AVRUPA'da Top oynayacak. Bu hedefi gerçekleştirmek için kalmalı, Takıma zarar verenler ile mücadele etmeliyim" dedi.
Kararına saygı duydum. Çünkü Başka ERZURUM yoktu, Başka ERZURUMSPOR'da yoktu.
Mehmet SEKMEN Başkanımız ile birlikte 3 yılda 3 şampiyonluk yaşamış bir şehir.
DADAŞLAR GRUBU önderliğinde Futbol ile yatıp Futbol ile kalkan bir şehir.
Bu şehre herşeyin En güzeli yakışır.
Bu Şehrin havasındanmı suyundan mı bilinmez ama, Siyasette, Sporda ve Ticarette Bir adım öne çıktığından seni yok etmeye, seni uzaklaştırmaya seni şehri terk etmeye zorlarlar.
Bu şehrin "DADAŞ"ı Bol ama az da olsa "KAHBESi" de var..
Tüm "DADAŞ" olanlar "BAŞ TACIMIZ.."
Mesleğine duyduğu aşk ile Ekmeğini yediği Takımı nasıl başarıya taşırım, transfer döneminde nasıl kulubün parası kasada kalır çar çur edilmez diye çalışmalar yaptı. Boyun eğmedi, Dik Durdu Mücadesini verdi.
Onursal Başkanımız Mehmet SEKMEN'in Takımın Başarısı için verdiği Bunca emeğe karşı, Birilerinin arkadan arkaya kendi menfi çıkarları için yaptığı işler Takıma ve şehre büyük zarar vermekte. Seçim arefesindeyiz. Sosyal Medyada Adem hocanın ayrılışından beri "Nufüs cüzdanında erzurum ibaresi var diyemi." "Erzurumun öz çocuğu diyemi" "Erzurum sahipsiz memleket " "Erzuruma düşmanlık ediliyor" v.s. v.s. diye eleştiri yapan taraftarlarımız var. Erzurum sahipsiz değil MEHMET SEKMEN başkanımız Bu takımın başarısı için canla başla mücadele vermekte. Oynanan Oyunlardan elbetteki haberi vardır. Yeri ve zamanı geldiğinde gerekli önlemleri alacaktır.
Şu an takımımız zorlu bir süreçte Tüm Taraftarlarımız takıma ve Mehmet SEKMEN Başkanımıza sahip çıksın. Bu Takım Bu Sene KÜMEDE Kalacaktır.
Erzurum'un Evladı ADEM HOCA 'da Zamanı geldiğinde Yeniden Yuvasına dönecektir. Bu şehir bizim Bu Takım bizim.
Adem Hoca Kaybetmez, Adem Hocayı Kaybedenler Kaybeder...
Çünkü O BİR ŞAMPİYON...
Çünkü O BİR ADAM...!
Bu şehre Bu Takıma Kendi menfaatleri için ihanet edenler, Unutmayın " İLAHİ ADALET" ten kaçış yok...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.