BB Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

SPOR 11.07.2019 - 12:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Toto 1.Lig takımlarından BB Erzurumspor’un yeni sezon hazırlıkları kulüp tesislerinde devam ediyor.      Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde kulüp tesislerinde sürdüren BB Erzurumspor çalışmalarına hız verdi.    İzinli olan Mickael Pote haricinde tam kadro çalışan Mavi - Beyazlı ekibin antrenmanı yaklaşık 2 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinden sonra dayanıklılık antrenmanı yapan Erzurum ekibi son bölümü ise çift kale maç ile tamamladı.    BB Erzurumspor akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla sezon öncesi kamp çalışmalarına devam edecek. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Toto 1.Lig takımlarından BB Erzurumspor’un yeni sezon hazırlıkları kulüp tesislerinde devam ediyor.   


  Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde kulüp tesislerinde sürdüren BB Erzurumspor çalışmalarına hız verdi. 


  İzinli olan Mickael Pote haricinde tam kadro çalışan Mavi - Beyazlı ekibin antrenmanı yaklaşık 2 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinden sonra dayanıklılık antrenmanı yapan Erzurum ekibi son bölümü ise çift kale maç ile tamamladı. 


  BB Erzurumspor akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla sezon öncesi kamp çalışmalarına devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.