BB Erzurumspor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı

SPOR 11.12.2020 - 15:12, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.      Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ve yardımcıları yönetiminde  kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan oyuncular, pas ve dar alan çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çalıştı. Mavi-beyazlıların antrenmanı 1 saat 20 dakika sürdü.    BB Erzurumspor, Gençlerbirliği ile 13 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.   


  Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ve yardımcıları yönetiminde  kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan oyuncular, pas ve dar alan çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çalıştı. Mavi-beyazlıların antrenmanı 1 saat 20 dakika sürdü. 


  BB Erzurumspor, Gençlerbirliği ile 13 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.