BB Erzurumspor Süper Lig sevinci

SPOR 20.05.2018 - 22:50, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor Süper Lig sevinci

Erzurumsonhaber / Erzurum - Spor Toto 1. Lig Play-off final maçında Bursa’da oynanan müsabakada Gazişehir Gaziantepspor’u penaltı atışları sonucu mağlup ederek Süper Lig'e yükselen son takım olan BB Erzurumspor taraftarı şampiyonluğu kutladı.      Kent meydanında kurulan dev akrandan maçı izleyen mavi-beyazlı taraftarlar maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir sevinç yaşadı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Spor Toto 1. Lig Play-off final maçında Bursa’da oynanan müsabakada Gazişehir Gaziantepspor’u penaltı atışları sonucu mağlup ederek Süper Lig'e yükselen son takım olan BB Erzurumspor taraftarı şampiyonluğu kutladı. 

 
  Kent meydanında kurulan dev akrandan maçı izleyen mavi-beyazlı taraftarlar maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir sevinç yaşadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.