BB Erzurumspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

SPOR 24.12.2020 - 15:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maç hazırlıklarını sürdürdü.      BB Erzurumspor’da futbolcular Yardımcı Antrenör Şenol Fidan hazırlıklarına devam eden futbolcular, idmana ısınma hareketleri ve düz koşu ile başladı. Daha sonra hız ve yenileme çalışması yapan oyuncular, taktiksel ağırlıklı çalıştıktan sonra antrenmana son verdi.    Erzurumspor ile Yeni Malatyaspor, 27 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maç hazırlıklarını sürdürdü.   


  BB Erzurumspor’da futbolcular Yardımcı Antrenör Şenol Fidan hazırlıklarına devam eden futbolcular, idmana ısınma hareketleri ve düz koşu ile başladı. Daha sonra hız ve yenileme çalışması yapan oyuncular, taktiksel ağırlıklı çalıştıktan sonra antrenmana son verdi. 


  Erzurumspor ile Yeni Malatyaspor, 27 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.