BB Erzurumspor yeni sezon formalarını polis, jandarma ve sağlık ekiplerine hediye ederek tanıttı.

SPOR 13.09.2020 - 18:21, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor yeni sezon formalarını polis, jandarma ve sağlık ekiplerine hediye ederek tanıttı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig’in yeni ekiplerinden BB Erzurumspor 2020-2021 sezonunda giyeceği formaları polis, jandarma ve sağlık ekiplerine hediye ederek tanıttı.      BB Erzurumspor yeni sezonda giyeceği formaları sosyal medya hesaplarından yayınladığı kliple tanıttı. Kulübün yayınladığı klipte futbolcuların iç saha ve dış sahada giyecekleri formalar sergilendi. Öte yandan pandemi süreci boyunca en çok emek veren sağlık çalışanları, polis ekipleri ve jandarma ekipleri de unutulmadı. Futbolcular tanıttıkları yeni sezon formalarını sağlık çalışanlarına, polis ve jandarma ekiplerine hediye ederek teşekkür etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig’in yeni ekiplerinden BB Erzurumspor 2020-2021 sezonunda giyeceği formaları polis, jandarma ve sağlık ekiplerine hediye ederek tanıttı.   


  BB Erzurumspor yeni sezonda giyeceği formaları sosyal medya hesaplarından yayınladığı kliple tanıttı. Kulübün yayınladığı klipte futbolcuların iç saha ve dış sahada giyecekleri formalar sergilendi. Öte yandan pandemi süreci boyunca en çok emek veren sağlık çalışanları, polis ekipleri ve jandarma ekipleri de unutulmadı. Futbolcular tanıttıkları yeni sezon formalarını sağlık çalışanlarına, polis ve jandarma ekiplerine hediye ederek teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.