B.B.Erzurumspor, Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı

SPOR 06.12.2019 - 11:53, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

B.B.Erzurumspor, Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 1.Lig’de B.B.Erzurumspor,  Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.      B.B.Erzurumspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Erkan Sözeri, yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra 5’e 2 ve dar alan çalışması, taktik ağırlıklı çalışma yaptı.    Mavi-Beyazlı kafile bugün öğleden sonra hava yoluyla Adana’ya geçerek Cumartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girecek. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 1.Lig’de B.B.Erzurumspor,  Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.   


  B.B.Erzurumspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Erkan Sözeri, yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra 5’e 2 ve dar alan çalışması, taktik ağırlıklı çalışma yaptı. 


  Mavi-Beyazlı kafile bugün öğleden sonra hava yoluyla Adana’ya geçerek Cumartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.