Bu seviyede bu kadar hata olur mu ?

SPOR 22.02.2021 - 11:05, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bu seviyede bu kadar hata olur mu ?

Erzurumsonhaber / Erzurum - Eğri oturup doğru konuşalım, Mesut Bakkal'ın gelişiyle birlikte Erzurumspor ciddi bir ivme kazandı, özellikle son 6 haftada yaptıklarıyla küme düşme potasının üzerine çıkmayı başardı. Ancaaak Mesut Bakkal son birkaç maçtır ciddi hatalar yapmaya başladı. Bunlardan bahsetmemek olmaz. ( Kazanılan maçlar dahil! ) Sahaya sürdüğü ilk 11'ler, oyuna yedekten dahil ettiği futbolcular hemen hepsinde bir soru işareti var! (  Hatalar ) Erzurumspor kredisi olmayan bir takım, yani her maçta puan ya da puanlar alması gerekiyor, en ufak bir hataya tahammülü olmayan bir takımda Mesut Hocanın yaptığı hamlelerde daha dikkatli olması gerekiyor. Umarım en kısa sürede hatalarından ders çıkarır Mesut hoca.   Mesela Mesut Hocaya soruyorum:   Devre arasında takıma kazandırılan futbolcular neden oynamıyor? Süper Lig seviyesinde mi değiller, eğer öyleyse neden transfer edildiler ya da eldeki futbolculardan daha mı kötüler? Eğer eldekiler alınan futbolculardan iyiyse Erzurumspor'un son sıralarda ne işi var? Mesela Bogdan Butko neden oynamıyor? Zakarya Bergdich neden oynamıyor? Brahim Darri neden oynamıyor?  Bu futbolculara neden hiç şans verilmedi? Bogdan Butko bir maç kendine yer buldu, ( Kayserispor) o maçta da takımına penaltı kazandırdı, ama ne hikmetse bir daha forma yüzü göremedi! İnsan gerçekten hayret ediyor!   Bu seviyede bu kadar hata olur mu?   Erzurumspor'da bugün öyle hatalar yapıldı ki, Süper Lig gibi bir yerde bu hatalar yapılır mı dedirtti, zaten demeye de kalmadı her hata Erzurumspor kalesine gol olarak geri döndü. Son haftalarda başarılı gibi gözükse de sürekli hata yapan Adolphe Teikeu, bu maçı da boş geçmedi, bayram değil seyran değil öyle bir penaltı yaptırdı ki maçın kırılma noktasına imzasını attı yine. Petrus Boumal anlamsız bir şekilde her maça sarı kartla başlıyor, hamle şansını daha maçın başında bitiriyor, Johanna Omolo da hatalar kervanına katıldı bu maçta, hatalı verdiği geri pasla kaleci Jakup Szumski'nin başını yaktı.  Johanna Omolo'nun hatasını düzelteyim derken gördüğü kırmızı kartla Szumski de oyun dışında kaldı. Akabinde gelen golle maç bir anlamda  bitmiş oldu, yani evlere şenlik hatalarla Hatayspor güle oynaya 3 puanı alıp gitti.   Haftaya Rakip Galatasaray   Erzurumspor, Hatayspor maçını en ağır hasarla kapattı, hem mağlup olup hem de önemli iki oyuncusunu kaybetti. Galatasaray maçına Kaleci Jakup Szumski ve Petrous Boumal'ı cezaları nedeniyle kullanamayacak olan Erzurumspor 'da çıkacak kadroya şimdiden Allah kolaylıklar versin. Dilerim Galatasaray maçından puan ya da puanlar ile dönsün Erzurumspor...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Eğri oturup doğru konuşalım, Mesut Bakkal'ın gelişiyle birlikte Erzurumspor ciddi bir ivme kazandı, özellikle son 6 haftada yaptıklarıyla küme düşme potasının üzerine çıkmayı başardı. Ancaaak Mesut Bakkal son birkaç maçtır ciddi hatalar yapmaya başladı. Bunlardan bahsetmemek olmaz. ( Kazanılan maçlar dahil! ) Sahaya sürdüğü ilk 11'ler, oyuna yedekten dahil ettiği futbolcular hemen hepsinde bir soru işareti var! (  Hatalar ) Erzurumspor kredisi olmayan bir takım, yani her maçta puan ya da puanlar alması gerekiyor, en ufak bir hataya tahammülü olmayan bir takımda Mesut Hocanın yaptığı hamlelerde daha dikkatli olması gerekiyor. Umarım en kısa sürede hatalarından ders çıkarır Mesut hoca.

 

Mesela Mesut Hocaya soruyorum:

 

Devre arasında takıma kazandırılan futbolcular neden oynamıyor? Süper Lig seviyesinde mi değiller, eğer öyleyse neden transfer edildiler ya da eldeki futbolculardan daha mı kötüler? Eğer eldekiler alınan futbolculardan iyiyse Erzurumspor'un son sıralarda ne işi var? Mesela Bogdan Butko neden oynamıyor? Zakarya Bergdich neden oynamıyor? Brahim Darri neden oynamıyor?  Bu futbolculara neden hiç şans verilmedi? Bogdan Butko bir maç kendine yer buldu, ( Kayserispor) o maçta da takımına penaltı kazandırdı, ama ne hikmetse bir daha forma yüzü göremedi! İnsan gerçekten hayret ediyor!

 

Bu seviyede bu kadar hata olur mu?

 

Erzurumspor'da bugün öyle hatalar yapıldı ki, Süper Lig gibi bir yerde bu hatalar yapılır mı dedirtti, zaten demeye de kalmadı her hata Erzurumspor kalesine gol olarak geri döndü. Son haftalarda başarılı gibi gözükse de sürekli hata yapan Adolphe Teikeu, bu maçı da boş geçmedi, bayram değil seyran değil öyle bir penaltı yaptırdı ki maçın kırılma noktasına imzasını attı yine. Petrus Boumal anlamsız bir şekilde her maça sarı kartla başlıyor, hamle şansını daha maçın başında bitiriyor, Johanna Omolo da hatalar kervanına katıldı bu maçta, hatalı verdiği geri pasla kaleci Jakup Szumski'nin başını yaktı.  Johanna Omolo'nun hatasını düzelteyim derken gördüğü kırmızı kartla Szumski de oyun dışında kaldı. Akabinde gelen golle maç bir anlamda  bitmiş oldu, yani evlere şenlik hatalarla Hatayspor güle oynaya 3 puanı alıp gitti.

 

Haftaya Rakip Galatasaray

 

Erzurumspor, Hatayspor maçını en ağır hasarla kapattı, hem mağlup olup hem de önemli iki oyuncusunu kaybetti. Galatasaray maçına Kaleci Jakup Szumski ve Petrous Boumal'ı cezaları nedeniyle kullanamayacak olan Erzurumspor 'da çıkacak kadroya şimdiden Allah kolaylıklar versin. Dilerim Galatasaray maçından puan ya da puanlar ile dönsün Erzurumspor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.