Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'da Muzaffer Bilazer istifa etti

SPOR 14.09.2019 - 20:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'da Muzaffer Bilazer istifa etti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper ligden küme düşerek TFF 1 ligde mücadele eden BB Erzurumsporda Muzaffer Bilazer dönemi sona erdi.   TFF 1. ligde şampiyonluk parolası ile sezona güçlü bir kadro kuran BB Erzurumspor'da oynanan futbol ve alınan başarısız  sonuçlar karşısında muzaffer bilazer istifa etti.   Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor TFF 1. ligde muzaffer bilazer ile çıktığı 4 maçta 4 puan alarak beklentilerin altında kaldı.    Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor bilazerin istifasının ardından yeni teknik direktörler ile görüşmelerine devam ediyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper ligden küme düşerek TFF 1 ligde mücadele eden BB Erzurumsporda Muzaffer Bilazer dönemi sona erdi.

 

TFF 1. ligde şampiyonluk parolası ile sezona güçlü bir kadro kuran BB Erzurumspor'da oynanan futbol ve alınan başarısız  sonuçlar karşısında muzaffer bilazer istifa etti.

 

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor TFF 1. ligde muzaffer bilazer ile çıktığı 4 maçta 4 puan alarak beklentilerin altında kaldı. 

 

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor bilazerin istifasının ardından yeni teknik direktörler ile görüşmelerine devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.