Çat'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu törenlerle kutlandı

İLÇELER 12.03.2020 - 09:24, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Çat'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu törenlerle kutlandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü münasebeti ile tören öncesi Çat Belediyesi tarafından ilçe Türk Bayraklarıyla süslendi. Çat Belediye meydanında düzenlenen törene  Çat Kaymakamı Tevfik Kumbasar,Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar,Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Karabulut,Belediye Meclis Üyeleri ,Kurum Müdürleri,öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.           İdlib şehitlerimiz için yürüyüş düzenlendi.9 Mart Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında Çat Kaymakamlığı ve Çat Belediyesi tarafından organize edilen yürüyüşte Kamu Kurumları ve halkımızdan coşkulu ve kalabalık  katılımlar oldu. Kutlamalar Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na protokol tarafından çelenk konularak başlamış olup  saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak  kortej yürüyüşü ile devam ederek yürüyüşün Çat ilçe meydanında sonlandırılarak Çat İlçe Müftülüğü’nün ve halkımızın duaları ile öğle namazına müteakiben tüm ilçe camiilerinde Mevlid-i Şerif okunarak Çat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılı etkinlikleri sonlandırılmıştır.  

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü münasebeti ile tören öncesi Çat Belediyesi tarafından ilçe Türk Bayraklarıyla süslendi. Çat Belediye meydanında düzenlenen törene  Çat Kaymakamı Tevfik Kumbasar,Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar,Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Karabulut,Belediye Meclis Üyeleri ,Kurum Müdürleri,öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

        İdlib şehitlerimiz için yürüyüş düzenlendi.9 Mart Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında Çat Kaymakamlığı ve Çat Belediyesi tarafından organize edilen yürüyüşte Kamu Kurumları ve halkımızdan coşkulu ve kalabalık  katılımlar oldu. Kutlamalar Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na protokol tarafından çelenk konularak başlamış olup  saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak  kortej yürüyüşü ile devam ederek yürüyüşün Çat ilçe meydanında sonlandırılarak Çat İlçe Müftülüğü’nün ve halkımızın duaları ile öğle namazına müteakiben tüm ilçe camiilerinde Mevlid-i Şerif okunarak Çat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılı etkinlikleri sonlandırılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.