Coşkun; “Ekonominin can damarı küçük esnafımızdır”

SİYASET 15.11.2017 - 08:22, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Coşkun; “Ekonominin can damarı küçük esnafımızdır”

Erzurum Son Haber / Erzurum - AK Parti Aziziye ilçe yönetiminin ilçede yaptığı geziler devam ediyor. Dadaşkent ve Ilıca semtlerinde esnaf ve vatandaşı dinleyen İlçe başkanı Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Dadaşkent semtinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnafını dinledi. Sorunlar ve özüm önerilerini rapor olarak hazırlayan ilçe yönetimi esnafın beklentilerinin yerine getirilmesini amaçlıyor. AK Parti Aziziye İlçe başkanı Ensar Coşkun, ekonomide büyük gelişmelerin ancak küçük esnafın ayağa kaldırılması ile mümkün olacağına işaret etti. Erzurum’un ipek yolunun merkezinde olduğunu hatırlatan ilçe başkanı Ensar Coşkun, Erzurum ekonomisinde büyük yer edinen esnafın üretime teşvik edilmesinin önemi değinerek, “Erzurum’un bulunduğu konum itibariyle doğunun merkezinde olduğunu belirtmek istiyorum. Doğu ekonomisinin can damarı Erzurum olduğu gibi Erzurum’un ise küçük esnaftır. En büyük istihdamı doğrudan ve dolaylı olarak küçük esnafımız sağlamaktadır” diye konuştu.  AK PARTİ İKTİDARI ESNAFIN HER DAİM DESTEKÇİSİ OLMUŞTUR 2002 yılına kadar esnafın borç ve geçim kaygısı içinde olduğunu hatırlatan Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, “AK parti öncesinde Başbakanın önüne yazar kasa fırlatıldığı esnafın inim inim inlediği dönemleri ne yazık ki gördük. Bugün esnafımız KOSGEB ve benzeri devlet kuruluşları eliyle yatırım yapabilir düzeye getirilmiştir. Lokal bazda elbette ki sorunlar olabilir. Bunların çözümünde ise yine devletimizin güçlü olduğunu hatırlatmak isterim. Hükümetimiz her yeni günde yeni destekler yeni yasalarla esnafımızın güçlendirilmesi için çaba göstermektedir” dedi. ELİNİ SIKMADIĞIMIZ ESNAF KALMAYACAK Aziziye ilçesinin Organize Sanayi ve Küçük Sanayi Sitesi gibi üretim ve yatırım tesislerini bünyesinde barındırdığını söyleyen Coşkun, AK Parti Aziziye teşkilatı olarak yönetim kurulu üyeleri ve diğer birimleri ile birlikte ilçe sınırları dahilinde tüm esnafı dinleyip sorunlarının çözümü için gayret göstereceklerinin sözünü verdi. “Elini sıkmadığımız esnaf kalmayacak” diyerek iddiasını sürdüren Coşkun, 2019 seçimleri öncesinde AK Parti’ye gösterilen ilginde gün geçtikçe arttığına vurgu yaptı.

Erzurum Son Haber / Erzurum - AK Parti Aziziye ilçe yönetiminin ilçede yaptığı geziler devam ediyor. Dadaşkent ve Ilıca semtlerinde esnaf ve vatandaşı dinleyen İlçe başkanı Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Dadaşkent semtinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnafını dinledi. Sorunlar ve özüm önerilerini rapor olarak hazırlayan ilçe yönetimi esnafın beklentilerinin yerine getirilmesini amaçlıyor. AK Parti Aziziye İlçe başkanı Ensar Coşkun, ekonomide büyük gelişmelerin ancak küçük esnafın ayağa kaldırılması ile mümkün olacağına işaret etti. Erzurum’un ipek yolunun merkezinde olduğunu hatırlatan ilçe başkanı Ensar Coşkun, Erzurum ekonomisinde büyük yer edinen esnafın üretime teşvik edilmesinin önemi değinerek, “Erzurum’un bulunduğu konum itibariyle doğunun merkezinde olduğunu belirtmek istiyorum. Doğu ekonomisinin can damarı Erzurum olduğu gibi Erzurum’un ise küçük esnaftır. En büyük istihdamı doğrudan ve dolaylı olarak küçük esnafımız sağlamaktadır” diye konuştu. 


AK PARTİ İKTİDARI ESNAFIN HER DAİM DESTEKÇİSİ OLMUŞTUR


2002 yılına kadar esnafın borç ve geçim kaygısı içinde olduğunu hatırlatan Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, “AK parti öncesinde Başbakanın önüne yazar kasa fırlatıldığı esnafın inim inim inlediği dönemleri ne yazık ki gördük. Bugün esnafımız KOSGEB ve benzeri devlet kuruluşları eliyle yatırım yapabilir düzeye getirilmiştir. Lokal bazda elbette ki sorunlar olabilir. Bunların çözümünde ise yine devletimizin güçlü olduğunu hatırlatmak isterim. Hükümetimiz her yeni günde yeni destekler yeni yasalarla esnafımızın güçlendirilmesi için çaba göstermektedir” dedi.


ELİNİ SIKMADIĞIMIZ ESNAF KALMAYACAK


Aziziye ilçesinin Organize Sanayi ve Küçük Sanayi Sitesi gibi üretim ve yatırım tesislerini bünyesinde barındırdığını söyleyen Coşkun, AK Parti Aziziye teşkilatı olarak yönetim kurulu üyeleri ve diğer birimleri ile birlikte ilçe sınırları dahilinde tüm esnafı dinleyip sorunlarının çözümü için gayret göstereceklerinin sözünü verdi. “Elini sıkmadığımız esnaf kalmayacak” diyerek iddiasını sürdüren Coşkun, 2019 seçimleri öncesinde AK Parti’ye gösterilen ilginde gün geçtikçe arttığına vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.