Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhyettin Aksak'a Veda..

SİYASET 11.01.2019 - 15:21, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhyettin Aksak'a Veda..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın cenaze törenine katıldı...
Erzurumsonhaber / Erzurum - Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Aksak için düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çok sayıda kişi katıldı.   Uzun zamandır kanser tedavisi gören 23 ve 24. dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Aksak, 61 yaşında hayatını kaybetti. Ahmet Hamdi Ankara Akseki Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Gerek Erzurumdan giden ve gerek Ankaradan çok sayıda kişi katıldı.  Cuma namazının ardından Aksak için cenaze namazı kılındı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Aksak'ın naaşı Gölbaşı Mezarlığı'na defnedildi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze namazının kılınmasının ardından Aksak'a yönelik duygularını anlattı. Erdoğan, "Onunla uzun yıllar beraber yürüdük. İnandığı değerler uğruna dik durmuş , taviz vermemiş bir kardeşimizdir.  Son dönemdeki rahatsızlığı ve şimdi de ahirete uğurluyoruz. Bütün ailesine, camiamıza başsağlığı diliyorum. Hepimizin akıbeti bu, gideceğimiz yer burası. Bundan kaçmak söz konusu değil. Rabbim bizlere imanla, Kur'anla inşallah hayatımızı idame ederek tamamlamayı nasip etsin. Bu vesile ile Muhyettin kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın cenaze törenine katıldı...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Aksak için düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çok sayıda kişi katıldı.  


Uzun zamandır kanser tedavisi gören 23 ve 24. dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Aksak, 61 yaşında hayatını kaybetti. Ahmet Hamdi Ankara Akseki Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Gerek Erzurumdan giden ve gerek Ankaradan çok sayıda kişi katıldı.  Cuma namazının ardından Aksak için cenaze namazı kılındı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Aksak'ın naaşı Gölbaşı Mezarlığı'na defnedildi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze namazının kılınmasının ardından Aksak'a yönelik duygularını anlattı. Erdoğan, "Onunla uzun yıllar beraber yürüdük. İnandığı değerler uğruna dik durmuş , taviz vermemiş bir kardeşimizdir.  Son dönemdeki rahatsızlığı ve şimdi de ahirete uğurluyoruz. Bütün ailesine, camiamıza başsağlığı diliyorum. Hepimizin akıbeti bu, gideceğimiz yer burası. Bundan kaçmak söz konusu değil. Rabbim bizlere imanla, Kur'anla inşallah hayatımızı idame ederek tamamlamayı nasip etsin. Bu vesile ile Muhyettin kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.