Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ varlık gösterdiği tüm ülkeler için büyük bir tehdittir

SİYASET 14.02.2018 - 20:06, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ varlık gösterdiği tüm ülkeler için büyük bir tehdittir

Erzurumsonhaber / Erzurum - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow ile ortak basın toplantısı düzenledi. ˮFETÖ varlık gösterdiği tüm ülkeler için büyük bir tehdittirˮ Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütüʹne (FETÖ) ilişkin, ˮÇıkarları için kan dökmekten çekinmeyen bu yapı, sadece Türkiye için değil varlık gösterdiği tüm ülkeler için büyük bir tehdittir. Afrikalı dostlarımız, örgüte yönelik ne kadar erken tedbir alırsa kendileri, çocukları ve gelecekleri için o kadar iyi olacaktır.ˮ dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow ile ortak basın toplantısı düzenledi.

ˮFETÖ varlık gösterdiği tüm ülkeler için büyük bir tehdittirˮ Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütüʹne (FETÖ) ilişkin, ˮÇıkarları için kan dökmekten çekinmeyen bu yapı, sadece Türkiye için değil varlık gösterdiği tüm ülkeler için büyük bir tehdittir.

Afrikalı dostlarımız, örgüte yönelik ne kadar erken tedbir alırsa kendileri, çocukları ve gelecekleri için o kadar iyi olacaktır.ˮ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.