Ali Korkut, 'Asfaltı gören köylünün yüzü gülüyor'

ERZURUM 13.11.2017 - 13:04, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ali Korkut, 'Asfaltı gören köylünün yüzü gülüyor'

Erzurum Son Haber / Erzurum - Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, bağlı köy/mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Kırkgöze mahallesinde taş kaplama çalışmasını inceleyen Belediye Başkanı Ali Korkut, "Yaşamlarının bir parçası olan çamur ve tozdan onları kurtarıyoruz. Çok da güzel yapıyoruz. Dualarını alıyoruz, sevinçlerini paylaşıyoruz" dedi.  Yakutiye Belediyesi tarafından Güzelova ve Kırkgözeler köyünde yol çalışması hızla sürüyor. Belediye ekipleri, önce alt yapısı tamamlanan köy içi yollarda düzeltme çalışması yapıyor. Malzeme serilmesinin ardından asfaltlama çalışması yapılıyor. Soğukçermik köyünde tamamlanan çalışmaların ardında Güzelova ve Kırkgözeler köyünde çalışmaların başladığını belirten Belediye Başkanı Ali Korkut, köylerin yaşam biçimini değiştiğine işaret etti. 36 bağlı köy/mahallede asfalt çalışmaları sürüyor. Ali Korkut, yalnızca yol yaparak köy/mahallelerden çıkılmadığının altını çizerek, "Köy odaları, oturma odaları, okul ve camilerde de tamirat ve tadilat çalışması yapılıyor. Yine köylerde tuvalet yapıyoruz. Bir bütün olarak yaşam seviyesini yükseltmeye çalışıyoruz. Girdiğimiz her köyden muhtardan önce köy sakinlerinin dualarıyla ve gülümseyen yüzüyle karşılaşıyoruz. Dua ve bir gülen yüz bize yetiyor" şeklinde konuştu.

Erzurum Son Haber / Erzurum - Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, bağlı köy/mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Kırkgöze mahallesinde taş kaplama çalışmasını inceleyen Belediye Başkanı Ali Korkut, "Yaşamlarının bir parçası olan çamur ve tozdan onları kurtarıyoruz. Çok da güzel yapıyoruz. Dualarını alıyoruz, sevinçlerini paylaşıyoruz" dedi. 


Yakutiye Belediyesi tarafından Güzelova ve Kırkgözeler köyünde yol çalışması hızla sürüyor. Belediye ekipleri, önce alt yapısı tamamlanan köy içi yollarda düzeltme çalışması yapıyor. Malzeme serilmesinin ardından asfaltlama çalışması yapılıyor. Soğukçermik köyünde tamamlanan çalışmaların ardında Güzelova ve Kırkgözeler köyünde çalışmaların başladığını belirten Belediye Başkanı Ali Korkut, köylerin yaşam biçimini değiştiğine işaret etti. 36 bağlı köy/mahallede asfalt çalışmaları sürüyor.


Ali Korkut, yalnızca yol yaparak köy/mahallelerden çıkılmadığının altını çizerek, "Köy odaları, oturma odaları, okul ve camilerde de tamirat ve tadilat çalışması yapılıyor. Yine köylerde tuvalet yapıyoruz. Bir bütün olarak yaşam seviyesini yükseltmeye çalışıyoruz. Girdiğimiz her köyden muhtardan önce köy sakinlerinin dualarıyla ve gülümseyen yüzüyle karşılaşıyoruz. Dua ve bir gülen yüz bize yetiyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.