Curling'te Büyük Başarı

SPOR 10.01.2018 - 18:26, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Curling'te Büyük Başarı

Dünya Gençler B Curling Şampiyonası’nda Bayan Genç Milli Takımımız 2. Oldu.
Erzurumsonhaber / Erzurum  -  Finlandiya'nın Lohja Şehrinde 3-10 Ocak 2018  tarihlerinde oynanan Dünya Gençler B Curling Şampiyonasında Bayan Genç Milli Takımımız Finalde Çin'e 4-2 Yenilerek Dünya B Curling Şampiyonasını 2. olarak tamamladı.     Grup Maçlarında Büyük bir başarı göstererek Grubu Lider olarak tamamlayan Bayan Genç Millilerimiz Çeyrek Finalde  Macaristan'ı 7-5 ile geçerek Yarı Finale Çıktı.      Yarı Finalde Norveç ile Karşılaşan Millilerimiz Üstün Oyunlarının karşılığında Norveç'i 3-2 Yenerek Adını Finale yazdırdı.     Finalde Çin ile Karşılaşan Millilerimiz, Baştan sona kadar çekişmeli geçen mücadeleyi 4-2 kaybederek 2018 Dünya Gençler B Curling Şampiyonasını 2. olarak tamamlayıp Gümüş Madalyanın Sahibi oldu.     Dünya Gençler B Curling Şampiyonasında 2. olan Bayan Milli Takımımız 3-10 Mart 2018 Tarihinde İskoçya'nın Aberden Şehrinde yapılacak olan Dünya Genç Curling Şampiyonasına katılarak ülkemizi bir üst turda temsil edecek.     Bayan Genç Milli Takım Antrenörü Sadık Topaloğlu Yönetimindeki Bayan Genç Milli Takımımız   1 - Dilşat YILDIZ   2 - Mihriban POLAT   3 - Berivan POLAT   4 - Zeynep ÖZTEMİR   5 - Canan TEMUREN 'den oluşmakta.       Erzurumsonhaber olarak Bayan Genç Milli Takımımıza 03-10 Mart 2018 Tarihinde İSKOÇYA/Aberden de yapılacak 2018 Dünya Genç Curling Şampiyonasında Başarılar diliyoruz...
Dünya Gençler B Curling Şampiyonası’nda Bayan Genç Milli Takımımız 2. Oldu.
Erzurumsonhaber / Erzurum  -  Finlandiya'nın Lohja Şehrinde 3-10 Ocak 2018  tarihlerinde oynanan Dünya Gençler B Curling Şampiyonasında Bayan Genç Milli Takımımız Finalde Çin'e 4-2 Yenilerek Dünya B Curling Şampiyonasını 2. olarak tamamladı.
 
 
Grup Maçlarında Büyük bir başarı göstererek Grubu Lider olarak tamamlayan Bayan Genç Millilerimiz Çeyrek Finalde 
Macaristan'ı 7-5 ile geçerek Yarı Finale Çıktı. 
 
 
Yarı Finalde Norveç ile Karşılaşan Millilerimiz Üstün Oyunlarının karşılığında Norveç'i 3-2 Yenerek Adını Finale yazdırdı.
 
 
Finalde Çin ile Karşılaşan Millilerimiz, Baştan sona kadar çekişmeli geçen mücadeleyi 4-2 kaybederek 2018 Dünya Gençler B Curling Şampiyonasını 2. olarak tamamlayıp Gümüş Madalyanın Sahibi oldu.
 
 
Dünya Gençler B Curling Şampiyonasında 2. olan Bayan Milli Takımımız 3-10 Mart 2018 Tarihinde İskoçya'nın Aberden Şehrinde yapılacak olan Dünya Genç Curling Şampiyonasına katılarak ülkemizi bir üst turda temsil edecek.
 
 
Bayan Genç Milli Takım Antrenörü Sadık Topaloğlu Yönetimindeki Bayan Genç Milli Takımımız
 
1 - Dilşat YILDIZ
 
2 - Mihriban POLAT
 
3 - Berivan POLAT
 
4 - Zeynep ÖZTEMİR
 
5 - Canan TEMUREN 'den oluşmakta.
 
 
 
Erzurumsonhaber olarak Bayan Genç Milli Takımımıza 03-10 Mart 2018 Tarihinde İSKOÇYA/Aberden de yapılacak 2018 Dünya Genç Curling Şampiyonasında Başarılar diliyoruz...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.