Dadaş Çelik Bir Yaydır Onu Germeye Gelmez

SPOR 26.04.2021 - 13:44, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Dadaş Çelik Bir Yaydır Onu Germeye Gelmez

Erzurumsonhaber / Erzurum - Lig başından beri unuttukları bir şey vardı! Dadaş çelik bir yaydı, onu germeye gelmezdi! Ama gerdiler! Çok üstümüze geldiler! Dadaş'ı yok saydılar süper denen bu ligde! Hakem hataları! VAR ile YOK edilen puanlar! Saha zeminine bulunan türlü bahaneler! Erzurumspor'u hep sindirmeye çalıştılar! Hep bel altı vurdular! Ama olmadı! Dadaş gerildiği yaydan çıktı! Şimdi onlar düşünsün! Topyekün gelsinler! Ellerinden geleni artlarına koymasınlar!   Şimdi destek zamanı...   Sezon başından beri gelgitler yaşadık, bazen kızdık, bazen küstük, gönül koyduk, ama artık yolun sonuna geldik! Bundan sonra hep destek, tam destek zamanı! Bugün Erzurumspor, Gaziantep FK deplasmanından altın değerinde 3 puanı 3 golle aldı, hem de Gaziantep FK'yı Galatasaray'dan sonra kendi sahasında yenen ilk takım olarak!   Yılmaz Vural'ın gözyaşları...   Bir hoca düşünün! Ömrü takım çalıştırmakla geçmiş! Dile kolay 35 farklı takım çalıştırmış Yılmaz Hoca! Ama bugün maç içerisinde duyduğu heyecan, maç sonunda döktüğü gözyaşları bu bu takıma olan inancının, sevgisinin, sahiplenişinin göstergesiydi! İşte bu inanç, bu sahiplenme Erzurumspor'u Süper Lig'de tutacak, hiç kimsenin şüphesi olmasın!   Tekrar söylüyorum! Erzurumspor bu ligde ka-la-cak!

Erzurumsonhaber / Erzurum - Lig başından beri unuttukları bir şey vardı!


Dadaş çelik bir yaydı, onu germeye gelmezdi!


Ama gerdiler!


Çok üstümüze geldiler!


Dadaş'ı yok saydılar süper denen bu ligde!


Hakem hataları!


VAR ile YOK edilen puanlar!


Saha zeminine bulunan türlü bahaneler!


Erzurumspor'u hep sindirmeye çalıştılar!


Hep bel altı vurdular!


Ama olmadı!


Dadaş gerildiği yaydan çıktı!


Şimdi onlar düşünsün! Topyekün gelsinler!


Ellerinden geleni artlarına koymasınlar!

 

Şimdi destek zamanı...

 

Sezon başından beri gelgitler yaşadık, bazen kızdık, bazen küstük, gönül koyduk, ama artık yolun sonuna geldik! Bundan sonra hep destek, tam destek zamanı! Bugün Erzurumspor, Gaziantep FK deplasmanından altın değerinde 3 puanı 3 golle aldı, hem de Gaziantep FK'yı Galatasaray'dan sonra kendi sahasında yenen ilk takım olarak!

 

Yılmaz Vural'ın gözyaşları...

 

Bir hoca düşünün!


Ömrü takım çalıştırmakla geçmiş!


Dile kolay 35 farklı takım çalıştırmış Yılmaz Hoca!


Ama bugün maç içerisinde duyduğu heyecan, maç sonunda döktüğü gözyaşları bu bu takıma olan inancının, sevgisinin, sahiplenişinin göstergesiydi!


İşte bu inanç, bu sahiplenme Erzurumspor'u Süper Lig'de tutacak, hiç kimsenin şüphesi olmasın!

 

Tekrar söylüyorum!



Erzurumspor bu ligde ka-la-cak!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.