Dadaş Evin Yolunu Buldu

SPOR 01.02.2021 - 08:12, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Dadaş Evin Yolunu Buldu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor ligin ilk yarısında evinde oynadığı hiçbir maçı kazanamamıştı. Süper Lig'in ikinci yarısına da evinde başlayan Dadaşlar sonunda şeytanın bacağını kırdı ve ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Ankaragücü'nü mağlup ederek ilk iç saha galibiyetini aldı. Altın değerindeki 3 puanın sahibi olan Dadaşlar rahat bir nefes aldı. Maça bakacak olursak her ne kadar ortada geçen bir oyun gibi gözükse de önemli gol pozisyonlarını bulan taraf Erzurumspor'du. Özellikle ilk yarıda Richardo Gomes ve yine karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Osman Çelik'in kafa vuruşunda top ağlarla buluşsa Erzurumspor'un maçtan daha farklı bir skorla ayrılması hiç sürpriz olmazdı...   Maçın adamı  Mostapha El Kabir   Transferi gündeme düştüğü gün büyük bir kesim tarafından kilolu, eski formunda değil, uzun süredir top oynamıyor gibi endişeler sürekli dile getirildi, ama Mostapha El Kabir sahaya çıkınca bütün bu eleştirilerin ne kadar boş olduğunu cümle aleme gösterdi. Ben o gün de aynı fikirdeydim bugün de. Mostapha El Kabir sana en az iki ya da üç maçı tek başına alır, kilolu da olsa formsuz da olsa bunu yapabilecek kapasitesi fazlasıyla var. Bugün 62 dakika sahada kalan Richardo Gomes'in yerine oyuna giren Mostapha El Kabir 64. dakikada Novikovas'ı topla buluşturup atılan golde büyük payın sahibi oldu, yani 2 dakikada Richardo Gomes'in yapamadığını yaptı, maçın 98. dakikasında ise kilolu denilen Mostapha El Kabir müthiş bir koşu yaptı, yetmedi bir de çalım attı, faulü aldı, hem maçı bitirdi hem de rakibi eksiltti, galibiyetin baş mimarı oldu.   Galibiyet önemli fakat hala transfer şart   Bugün kazanılan 3 puan çok önemli, iyi hoş tamam ama bu takımın hala iyi kaliteli futbolculara ihtiyacı var. Transfer döneminin bitmesine artık sayılı saatler kaldı, inşallah yönetim elini çabuk tutar ve bugün diriliş sinyali veren Erzurumspor'a yazık etmez dediğim gibi top artık yönetimde.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor ligin ilk yarısında evinde oynadığı hiçbir maçı kazanamamıştı. Süper Lig'in ikinci yarısına da evinde başlayan Dadaşlar sonunda şeytanın bacağını kırdı ve ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Ankaragücü'nü mağlup ederek ilk iç saha galibiyetini aldı. Altın değerindeki 3 puanın sahibi olan Dadaşlar rahat bir nefes aldı. Maça bakacak olursak her ne kadar ortada geçen bir oyun gibi gözükse de önemli gol pozisyonlarını bulan taraf Erzurumspor'du. Özellikle ilk yarıda Richardo Gomes ve yine karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Osman Çelik'in kafa vuruşunda top ağlarla buluşsa Erzurumspor'un maçtan daha farklı bir skorla ayrılması hiç sürpriz olmazdı...

 

Maçın adamı  Mostapha El Kabir

 

Transferi gündeme düştüğü gün büyük bir kesim tarafından kilolu, eski formunda değil, uzun süredir top oynamıyor gibi endişeler sürekli dile getirildi, ama Mostapha El Kabir sahaya çıkınca bütün bu eleştirilerin ne kadar boş olduğunu cümle aleme gösterdi. Ben o gün de aynı fikirdeydim bugün de. Mostapha El Kabir sana en az iki ya da üç maçı tek başına alır, kilolu da olsa formsuz da olsa bunu yapabilecek kapasitesi fazlasıyla var. Bugün 62 dakika sahada kalan Richardo Gomes'in yerine oyuna giren Mostapha El Kabir 64. dakikada Novikovas'ı topla buluşturup atılan golde büyük payın sahibi oldu, yani 2 dakikada Richardo Gomes'in yapamadığını yaptı, maçın 98. dakikasında ise kilolu denilen Mostapha El Kabir müthiş bir koşu yaptı, yetmedi bir de çalım attı, faulü aldı, hem maçı bitirdi hem de rakibi eksiltti, galibiyetin baş mimarı oldu.

 

Galibiyet önemli fakat hala transfer şart

 

Bugün kazanılan 3 puan çok önemli, iyi hoş tamam ama bu takımın hala iyi kaliteli futbolculara ihtiyacı var. Transfer döneminin bitmesine artık sayılı saatler kaldı, inşallah yönetim elini çabuk tutar ve bugün diriliş sinyali veren Erzurumspor'a yazık etmez dediğim gibi top artık yönetimde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.