Degen emeklilerin sorunlarını Ankara’ya taşıdı

EKONOMİ 01.12.2017 - 13:06, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Degen emeklilerin sorunlarını Ankara’ya taşıdı

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’nu ziyaret ederek, emeklilerin zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğini ve hükümet’ten emeklilerin sorunlarına el atmasını istedi.
  Erzurum son haber / Erzurum - Başkent Ankara’da Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’nu makamında ziyaret eden Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “emeklilerimiz çok zor günler geçiriyor. Sıkıntılar oldukça fazla. Ağır yaşam koşulları karşısında Emeklilerin maaşları yetersiz kalıyor. Ne bayramda nede seyranda gülebiliyoruz. Geçim şartlarının altında emeklilerimiz resmen eziliyor. Emeklilerimiz et yemeyi unutur oldu. Maaşların yetersizliğinden dolayı emeklilerimizin durumu vahim boyutlara ulaştı. Hükümetimizden emekli maaşlarının iyileştirilmesini bekliyoruz.” dedi. Dernek Başkanı Ahmet Degen ayrıca, bir türlü yasalaşmayan ve emeklilerin merakla beklediği intibak yasasının da artık hayatiyete geçmesi konusunda Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’ndan destek talep etti. Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu ise emekliler derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen’in ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade ederek, “ emeklilerimizin sorunlarını en asgariye indirmek için gerek meclisimiz gerekse hükümetimiz yoğun çalışma sergiliyor. Bizlerde tüm emeklilerimizin sıkıntılarını çözme noktasında üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. İnşallah en kısa sürede yapacağımız çalışmalar ile emeklilerimizi sevindirici gelişmeleri müjdeleyeceğiz” dedi.
Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’nu ziyaret ederek, emeklilerin zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğini ve hükümet’ten emeklilerin sorunlarına el atmasını istedi.

 
Erzurum son haber / Erzurum - Başkent Ankara’da Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’nu makamında ziyaret eden Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “emeklilerimiz çok zor günler geçiriyor. Sıkıntılar oldukça fazla. Ağır yaşam koşulları karşısında Emeklilerin maaşları yetersiz kalıyor. Ne bayramda nede seyranda gülebiliyoruz. Geçim şartlarının altında emeklilerimiz resmen eziliyor. Emeklilerimiz et yemeyi unutur oldu. Maaşların yetersizliğinden dolayı emeklilerimizin durumu vahim boyutlara ulaştı. Hükümetimizden emekli maaşlarının iyileştirilmesini bekliyoruz.” dedi.


Dernek Başkanı Ahmet Degen ayrıca, bir türlü yasalaşmayan ve emeklilerin merakla beklediği intibak yasasının da artık hayatiyete geçmesi konusunda Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’ndan destek talep etti.


Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu ise emekliler derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen’in ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade ederek, “ emeklilerimizin sorunlarını en asgariye indirmek için gerek meclisimiz gerekse hükümetimiz yoğun çalışma sergiliyor. Bizlerde tüm emeklilerimizin sıkıntılarını çözme noktasında üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. İnşallah en kısa sürede yapacağımız çalışmalar ile emeklilerimizi sevindirici gelişmeleri müjdeleyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.