Doğu Anadolu’da kar ve soğuk

BÖLGE 01.11.2017 - 11:26, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Doğu Anadolu’da kar ve soğuk

Yüksek kesimlerde kar yağışının görüldüğü Doğu Anadolu Bölgesi’nde en düşük hava sıcaklığı sıfırın altına düştü.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan’ın yüksek kesimlerinde görülen kar yağışı zirveleri beyaza büründürdü. Erzurum‘un Palandöken ilçesi üzerinden Tekman’a giden yolda kar kalınlığı 8 santimetreyi buldu. Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde etkili olan sağanağın ardından 3 bin 433 rakımlı Köse Dağı’nda da kar etkili oldu.   Doğu Anadolu Bölgesi’nde en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Erzurum, Ardahan ve Kars’ta ölçüldü.   Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Bölgede hissedilen en düşük hava sıcaklığı Iğdır’da 9, Ağrı’da 3, Erzincan’da 2, sıfırın altında olmak üzere Kars’ta 3, Ardahan’da 2 ve Erzurum’da 1 derece ölçüldü.
Yüksek kesimlerde kar yağışının görüldüğü Doğu Anadolu Bölgesi’nde en düşük hava sıcaklığı sıfırın altına düştü.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan’ın yüksek kesimlerinde görülen kar yağışı zirveleri beyaza büründürdü. Erzurum‘un Palandöken ilçesi üzerinden Tekman’a giden yolda kar kalınlığı 8 santimetreyi buldu. Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde etkili olan sağanağın ardından 3 bin 433 rakımlı Köse Dağı’nda da kar etkili oldu.

 

Doğu Anadolu Bölgesi’nde en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Erzurum, Ardahan ve Kars’ta ölçüldü.

 

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Bölgede hissedilen en düşük hava sıcaklığı Iğdır’da 9, Ağrı’da 3, Erzincan’da 2, sıfırın altında olmak üzere Kars’ta 3, Ardahan’da 2 ve Erzurum’da 1 derece ölçüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.