Düzgün marketler 14. Şubesini Dadaşkent’te açtı

ERZURUM 04.11.2017 - 16:35, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Düzgün marketler 14. Şubesini Dadaşkent’te açtı

Düzgün marketler grubu 14.Şubesini Dadaşkent semtinde düzenlenen törenle açtı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un yerel marketlerinden Düzgün marketler grubu kent merkezindeki 14. şubesini Aziziye İlçesi Dadaşkent semtinde açtı.   Açılış törenine Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik ve çok sayıda davetli katıldı.   Törende konuşan Düzgün marketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, yerli yatırımlara dikkat çekerek, yeni açılan Dadaşkent şubesinde 80 kişinin istihdam edildiğini, grup olarak toplamda 335 kişiyi istihdam edildiğini açıkladı.   Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı da Düzgün Marketler Grubunu tebrik ederek ekonomiye olan katkılarından dolayı teşekkür etti.   Erzurum Ticaret Odası Başkanı Lütfi Yücelik ise “Bu şehrin kalkınması için özel sektörün önü açılması gerekiyor” dedi.   Lalapaşa Cami İmamı Emrullah Kaçar’ın dua etmesinin ardından işyeri açılışı törene katılan protokol mensuplarınca yapıldı.
Düzgün marketler grubu 14.Şubesini Dadaşkent semtinde düzenlenen törenle açtı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un yerel marketlerinden Düzgün marketler grubu kent merkezindeki 14. şubesini Aziziye İlçesi Dadaşkent semtinde açtı.

 

Açılış törenine Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Törende konuşan Düzgün marketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, yerli yatırımlara dikkat çekerek, yeni açılan Dadaşkent şubesinde 80 kişinin istihdam edildiğini, grup olarak toplamda 335 kişiyi istihdam edildiğini açıkladı.

 

Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı da Düzgün Marketler Grubunu tebrik ederek ekonomiye olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Erzurum Ticaret Odası Başkanı Lütfi Yücelik ise “Bu şehrin kalkınması için özel sektörün önü açılması gerekiyor” dedi.

 

Lalapaşa Cami İmamı Emrullah Kaçar’ın dua etmesinin ardından işyeri açılışı törene katılan protokol mensuplarınca yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.