Eğitim Öğretime Eğitim Bir Sen den kırtasiye desteği

EĞİTİM 20.09.2018 - 11:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Eğitim Öğretime Eğitim Bir Sen den kırtasiye desteği

Eğitim-Bir-Sen Erzurum şubesinin geleneksel hale getirdiği ve okulların açılmasıyla birlikte İlköğretim Haftası içinde her yıl yaptığı kırtasiye yardımını bu yıl Yakutiye ilçesine bağlı Akdağ Köyünde gerçekleşti.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Sendika Şube Başkanı Mustafa Karataş, öğretmenlere ve öğrencilere Eğitim Öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu.    Karataş, burada yaptığı açıklamada, Kalkınmış, gelişmiş. Ekonomisini  güçlendirmiş, gelirin adil dağıtıldığı, huzurlu, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayan bir Ülke olmamızın, eğitimden geçtiğini söyledi. Karataş, “Eğitim sistemimiz zamanın ruhuna uygun ve hayatla bağlantısı güçlü olmalı, ayrımcı ve dışlayıcı söylem ve hedefler barındırmamalı, yerel ve evrensel dinamikleri sentezlemeye imkân vermeli, bilgi-değer-hikmet sürecine yön veren muhakeme ve tefekkür birikimi oluşturmalı, analitik düşünen, sorgulayıcı ve eleştirel bakabilen aydınlık insanlar yetiştirmelidir. Bizler çocuklarımızın öz güveni yüksek, üreten ve sorgulayan manevi ve milli değerleriyle,çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyle donatılarak yetiştirilmesiyle mümkün olacaktır” dedi.    Şube Başkanıyla birlikte Şube yönetiminin  ve İlçe Sendika temsilcisinin hazır bulunduğu programa Yakutiye  İlçe Mili Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek te katıldı. Şimşek, Eğitim Bir Sen in faaliyetinden dolayı sendika yönetimine teşekkür etti. 
Eğitim-Bir-Sen Erzurum şubesinin geleneksel hale getirdiği ve okulların açılmasıyla birlikte İlköğretim Haftası içinde her yıl yaptığı kırtasiye yardımını bu yıl Yakutiye ilçesine bağlı Akdağ Köyünde gerçekleşti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Sendika Şube Başkanı Mustafa Karataş, öğretmenlere ve öğrencilere Eğitim Öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu. 


  Karataş, burada yaptığı açıklamada, Kalkınmış, gelişmiş. Ekonomisini  güçlendirmiş, gelirin adil dağıtıldığı, huzurlu, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayan bir Ülke olmamızın, eğitimden geçtiğini söyledi. Karataş, “Eğitim sistemimiz zamanın ruhuna uygun ve hayatla bağlantısı güçlü olmalı, ayrımcı ve dışlayıcı söylem ve hedefler barındırmamalı, yerel ve evrensel dinamikleri sentezlemeye imkân vermeli, bilgi-değer-hikmet sürecine yön veren muhakeme ve tefekkür birikimi oluşturmalı, analitik düşünen, sorgulayıcı ve eleştirel bakabilen aydınlık insanlar yetiştirmelidir. Bizler çocuklarımızın öz güveni yüksek, üreten ve sorgulayan manevi ve milli değerleriyle,çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyle donatılarak yetiştirilmesiyle mümkün olacaktır” dedi. 


  Şube Başkanıyla birlikte Şube yönetiminin  ve İlçe Sendika temsilcisinin hazır bulunduğu programa Yakutiye  İlçe Mili Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek te katıldı. Şimşek, Eğitim Bir Sen in faaliyetinden dolayı sendika yönetimine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.