Elazığ'da aranan 4 şüpheli yakalandı

BÖLGE 02.12.2017 - 14:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Elazığ'da aranan 4 şüpheli yakalandı

Elazığ'da "Güvenli Eğitim Uygulaması" kapsamında yapılan çalışmada aranan 4 şüpheli yakalanırken, 8 iş yerine kapalı alanda sigara içirmekten, 17 kişiye de kapalı alanda sigara içmekten işlem yapıldığı bildirildi.  Alınan bilgiye göre, Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ' dada gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, kumar gibi kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak amacıyla eş zamanlı 'Güvenli Eğitim Uygulaması'nın ikincisi yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 116 umuma açık yerde eş zamanlı olarak yaptığı uygulamada bin 581 şahsı sorgularken, çeşitli suçlardan dolayı aranma kaydı olduğu tespit edilen 4 şüpheliyi de yakaladı. Denetimlerde ise 2 iş yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten, 8 iş yerine kapalı alanda sigara içirmekten ve 17 şahsa da kapalı alanda sigara içmekten idari işlem yapıldı.

Elazığ'da "Güvenli Eğitim Uygulaması" kapsamında yapılan çalışmada aranan 4 şüpheli yakalanırken, 8 iş yerine kapalı alanda sigara içirmekten, 17 kişiye de kapalı alanda sigara içmekten işlem yapıldığı bildirildi. 


Alınan bilgiye göre, Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ' dada gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, kumar gibi kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak amacıyla eş zamanlı 'Güvenli Eğitim Uygulaması'nın ikincisi yapıldı.


İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 116 umuma açık yerde eş zamanlı olarak yaptığı uygulamada bin 581 şahsı sorgularken, çeşitli suçlardan dolayı aranma kaydı olduğu tespit edilen 4 şüpheliyi de yakaladı. Denetimlerde ise 2 iş yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten, 8 iş yerine kapalı alanda sigara içirmekten ve 17 şahsa da kapalı alanda sigara içmekten idari işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.