Elif’i kurtaran AFAD Erzurum ekibine Kayra ve Saltuk kardeşlerden teşekkür

ERZURUM 05.11.2020 - 14:01, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Elif’i kurtaran AFAD Erzurum ekibine Kayra ve Saltuk kardeşlerden teşekkür

Erzurumsonhaber / Erzurum - AFAD Erzurum ekibi tarafından 65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek için Kayra ve Saltuk kardeşler resim yaparak ekiplere teşekkür etti.      Ege Denizi'nde 6,6 büyüklüğündeki depremle sarsılan İzmir'deki arama kurtarma çalışmalarına katılan Erzurum Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) görevlileri, enkaz altında kalanları kurtarmak için gece gündüz demeden görev yapıyor. Deprem sonrası enkaz altından 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'i de enkazdan çıkarmayı başaran Erzurum ekibine Kayra ve Saltuk kardeşler, yaptıkları resimle teşekkür etti. Erzurumlu bir ailenin çocukları olan Kayra  ve Saltuk, arama çalışmalarında yer alan AFAD Erzurum ekibini ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çekildiler. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AFAD Erzurum ekibi tarafından 65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek için Kayra ve Saltuk kardeşler resim yaparak ekiplere teşekkür etti.   


  Ege Denizi'nde 6,6 büyüklüğündeki depremle sarsılan İzmir'deki arama kurtarma çalışmalarına katılan Erzurum Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) görevlileri, enkaz altında kalanları kurtarmak için gece gündüz demeden görev yapıyor. Deprem sonrası enkaz altından 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'i de enkazdan çıkarmayı başaran Erzurum ekibine Kayra ve Saltuk kardeşler, yaptıkları resimle teşekkür etti. Erzurumlu bir ailenin çocukları olan Kayra  ve Saltuk, arama çalışmalarında yer alan AFAD Erzurum ekibini ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çekildiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.