Engelliler Meclisi Aşure dağıttı

ERZURUM 17.09.2019 - 19:26, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Engelliler Meclisi Aşure dağıttı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi geleneksel hale getirdiği aşure dağıtım programının 2. sini düzenledi.      Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri Muharrem ayı dolayısıyla evlerinde kendi imkanları ile yaptıkları aşureleri Lalapaşa Camii önünde vatandaşlara dağıttı.    Muharrem ayı dolayısıyla sevgi, dostluk, kardeşlik ve hemşehrilik duygularını pekiştirmek amacıyla Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerinin evlerinde kendi imkanları ve kendi elleriyle pişirip hazırladıkları aşureler, etkinlikte vatandaşlara ikram edildi. Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisinin düzenlediği 2.Geleneksel Aşure Dağıtım Programına Meclis Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, Meclis Başkanı Burhanettin Yeşilyurt, Engelliler Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.    Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, muharrem ayının milletin birlik ve beraberliğine ve iç barışına vesile olmasını temenni etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi geleneksel hale getirdiği aşure dağıtım programının 2. sini düzenledi.   


  Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri Muharrem ayı dolayısıyla evlerinde kendi imkanları ile yaptıkları aşureleri Lalapaşa Camii önünde vatandaşlara dağıttı. 


  Muharrem ayı dolayısıyla sevgi, dostluk, kardeşlik ve hemşehrilik duygularını pekiştirmek amacıyla Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerinin evlerinde kendi imkanları ve kendi elleriyle pişirip hazırladıkları aşureler, etkinlikte vatandaşlara ikram edildi. Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisinin düzenlediği 2.Geleneksel Aşure Dağıtım Programına Meclis Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, Meclis Başkanı Burhanettin Yeşilyurt, Engelliler Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


  Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, muharrem ayının milletin birlik ve beraberliğine ve iç barışına vesile olmasını temenni etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.