ERBİRDER’den öğrencilere kıyafet yardımı

İLÇELER 05.11.2017 - 15:06, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ERBİRDER’den öğrencilere kıyafet yardımı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  ERBİRDER tarafından Uzundere’de öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı.  Uzundere’de düzenlenen programda Kaymakam Mehmet Emin Taşçı, Belediye Başkanı Halis Özsoy, ERBİRDER Başkanı Recai Acar, Başkan Yardımcısı Saki Akyüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, 920 öğrenciye hediye kıyafetleri dağıttı. ERBİRDER Başkanı Recai Acar, önümüzdeki yıl ve daha sonraki yıllar Erzurum'un tüm ilçelerinde hediye dağıtımının devam edeceğini belirtti.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  ERBİRDER tarafından Uzundere’de öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı. 


Uzundere’de düzenlenen programda Kaymakam Mehmet Emin Taşçı, Belediye Başkanı Halis Özsoy, ERBİRDER Başkanı Recai Acar, Başkan Yardımcısı Saki Akyüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, 920 öğrenciye hediye kıyafetleri dağıttı.


ERBİRDER Başkanı Recai Acar, önümüzdeki yıl ve daha sonraki yıllar Erzurum'un tüm ilçelerinde hediye dağıtımının devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.