Erzurum'da deprem

ERZURUM 14.06.2020 - 17:43, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da deprem

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum^da 17:24  itibari ile şiddetli deprem meydana geldi. Büyük korkuya neden olan depremden dolayı vatandaşlar kısa sürede kendilerini dışarıya attı.    Merkez üssü Kayapınar - Karlıova / Bingöl'de 5.8 şiddetinde meydana gelen deprem Erzurumda da şiddetli şekilde hissedildi.   Bingöl'ün çevre illerinde de güçlü şekilde hissedilen depremin Erzurum, Erzincan, Muş, Diyarbakır, Malatya ve Trabzondan da hissedildiği belirtildi.   Yerin 5 Km altında meydana gelen depremde can ve mal kaybı ile ilgili bilgi yetkililer tarafından henüz gelmedi.   Bingöl Karlıova Kayapınar da meydana gelen depremden sonra artçı depremlerinde devam ettiği. Deprem bölgesinde 17:34 te 4.6 şiddetinde yine deprem oldu.     Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada "Bugün saat 17.24'te merkez üssü Yedisu ile Karlıova arasında bulunan kaynarpınar Köyünde 5.7 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Kaynarpınar köyünde karakola ait iki gözetleme kulesi çökmüş ve üç güvenlik korucumuz yaralanmıştır. Tüm köy ve ilçelerimizde hasar tespit çalışmaları devam etmektedir' denildi.   

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum^da 17:24  itibari ile şiddetli deprem meydana geldi. Büyük korkuya neden olan depremden dolayı vatandaşlar kısa sürede kendilerini dışarıya attı. 

 

Merkez üssü Kayapınar - Karlıova / Bingöl'de 5.8 şiddetinde meydana gelen deprem Erzurumda da şiddetli şekilde hissedildi.

 

Bingöl'ün çevre illerinde de güçlü şekilde hissedilen depremin Erzurum, Erzincan, Muş, Diyarbakır, Malatya ve Trabzondan da hissedildiği belirtildi.

 

Yerin 5 Km altında meydana gelen depremde can ve mal kaybı ile ilgili bilgi yetkililer tarafından henüz gelmedi.

 

Bingöl Karlıova Kayapınar da meydana gelen depremden sonra artçı depremlerinde devam ettiği. Deprem bölgesinde 17:34 te 4.6 şiddetinde yine deprem oldu.  

 

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada "Bugün saat 17.24'te merkez üssü Yedisu ile Karlıova arasında bulunan kaynarpınar Köyünde 5.7 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Kaynarpınar köyünde karakola ait iki gözetleme kulesi çökmüş ve üç güvenlik korucumuz yaralanmıştır. Tüm köy ve ilçelerimizde hasar tespit çalışmaları devam etmektedir' denildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.