Erzurum’da polis ekipleri 8 bin 850 paket kaçak sigara yakaladı

ASAYİŞ 02.05.2020 - 01:03, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da polis ekipleri 8 bin 850 paket kaçak sigara yakaladı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da polis kontrol noktasında durdurulan bir Tırda rulo halde sarılmış olan muşambaların içerisinde piyasa değeri 116 bin 750 lira olan 8 bin 850 paket kaçak sigara yakalandı. Polis ekipleri ele geçirdikleri sigaralarla “Evde Kal” yazarak öz çekim yaptı.      Edinilen bilgilere göre Aşkale Polis Kontrol Noktasında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından icra edilen yol kontrol ve uygulaması esnasında durdurulan A.D. isimli sürücüye ait olan ve Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden geldiği öğrenilen 04 D 3143 plakalı Tırın dorsesinde rulo halde sarılmış olan 15 adet muşamba içerisinde piyasa değeri 116 bin 750 lira olan 8 bin 850 paket kaçak sigara yakalandı.    Polis ekipleri ele geçirilen sigaralarla “Evde Kal” yazıp, ardından sosyal mesafe kuralına uyarak öz çekim yaptılar. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da polis kontrol noktasında durdurulan bir Tırda rulo halde sarılmış olan muşambaların içerisinde piyasa değeri 116 bin 750 lira olan 8 bin 850 paket kaçak sigara yakalandı. Polis ekipleri ele geçirdikleri sigaralarla “Evde Kal” yazarak öz çekim yaptı.   


  Edinilen bilgilere göre Aşkale Polis Kontrol Noktasında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından icra edilen yol kontrol ve uygulaması esnasında durdurulan A.D. isimli sürücüye ait olan ve Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden geldiği öğrenilen 04 D 3143 plakalı Tırın dorsesinde rulo halde sarılmış olan 15 adet muşamba içerisinde piyasa değeri 116 bin 750 lira olan 8 bin 850 paket kaçak sigara yakalandı. 


  Polis ekipleri ele geçirilen sigaralarla “Evde Kal” yazıp, ardından sosyal mesafe kuralına uyarak öz çekim yaptılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.