Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü yeni hizmet binalarına taşındı

ERZURUM 22.04.2019 - 14:38, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü yeni hizmet binalarına taşındı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Sağlık Bakanlığı tarafından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında 2015 yılında yapımına başlanan Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü yeni idari binalarının yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başladı.      Vatandaşlara daha modern bir binada hizmet vermeye devam edecek olan Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı açıklamada, ''Üniversite Mahallesi Prof. Dr. İhsan Doğramacı Bulvarı Çat Yolu Caddesi üzeri Yakutiye adresinde, 9 bin 706 metrekarelik kapalı alan ve 343 çalışanımız ile yeni hizmet binalarımızda siz değerli halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.'' denildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Sağlık Bakanlığı tarafından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında 2015 yılında yapımına başlanan Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü yeni idari binalarının yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başladı.   


  Vatandaşlara daha modern bir binada hizmet vermeye devam edecek olan Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı açıklamada, ''Üniversite Mahallesi Prof. Dr. İhsan Doğramacı Bulvarı Çat Yolu Caddesi üzeri Yakutiye adresinde, 9 bin 706 metrekarelik kapalı alan ve 343 çalışanımız ile yeni hizmet binalarımızda siz değerli halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.'' denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.