Erzurum Sağlık İl Müdürü Bedir'in annesi son yolculuğuna uğurlandı

ERZURUM 12.07.2020 - 20:45, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum Sağlık İl Müdürü Bedir'in annesi son yolculuğuna uğurlandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Sağlık İl Müdürü Dr. Gürsel Bedir'in önceki gün hayatını kaybeden annesi Hayriye Bedir, bugün öğleden sonra toprağa verildi.      Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir'in önceki gün hayatını kaybeden 79 yaşındaki annesi Hayriye Bedir, bugün öğleden sonra Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Anne Bedir’in cenaze namazına Erzurum Valisi Okay Memiş, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, İl Sağlık Müdürlüğü şube başkanları ve Gürsel Bedir’in çalışma arkadaşlarının yanı sıra STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.    Kılınan cenaze namazının ardından Bedir, taziye dileklerini kabul etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Sağlık İl Müdürü Dr. Gürsel Bedir'in önceki gün hayatını kaybeden annesi Hayriye Bedir, bugün öğleden sonra toprağa verildi.   


  Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir'in önceki gün hayatını kaybeden 79 yaşındaki annesi Hayriye Bedir, bugün öğleden sonra Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Anne Bedir’in cenaze namazına Erzurum Valisi Okay Memiş, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, İl Sağlık Müdürlüğü şube başkanları ve Gürsel Bedir’in çalışma arkadaşlarının yanı sıra STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


  Kılınan cenaze namazının ardından Bedir, taziye dileklerini kabul etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.