Erzurum Şefkatli Eller Derneğinden Depremzedelere yardım

ERZURUM 05.02.2020 - 12:15, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum Şefkatli Eller Derneğinden Depremzedelere yardım

Erzurumsonhaber / Erzurum - 24 Ocak 2020 Cuma günü Elazığ Sivrice de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki, 41 kişinin yaşamını yitirdiği depremden sonra tüm Türkiye Elazığdaki vatandaşlarımıza destek olmaya devam etmekte. 93 binanın yıkıldığı 2 bin 785 binanın ağır hasar gördüğü Elazığda vatandaşlar çadır kentlere yerleştirilmişti. Erzurum Şefkatli eller derneğide Elazıgdaki vatandaşlarımızı yalnız bırakmadı.   Dernek başkanı Nihal Barutçu " Mevsim şartlarının kış aylarında olduğu bu dönemde çadır kentte yaşayan vatandaşlarımızın battaniye ve ısıtıcı ihtiyaçlarına destek olmak için elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Orda bir vatandaşımız üşüdüğü zaman bizlerinde yüreğimiz üşüyor. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralı vatandaşlarımızıda şifalar diliyorum. Rabbim ülkemize bir daha böyle afad lar göstermesin. dedi. " Alınan yardım malzemeleri Battaniyeler ve ısıtıcılar kolilenerek yardım bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırmak için yola çıktı.      

Erzurumsonhaber / Erzurum - 24 Ocak 2020 Cuma günü Elazığ Sivrice de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki, 41 kişinin yaşamını yitirdiği depremden sonra tüm Türkiye Elazığdaki vatandaşlarımıza destek olmaya devam etmekte.


93 binanın yıkıldığı 2 bin 785 binanın ağır hasar gördüğü Elazığda vatandaşlar çadır kentlere yerleştirilmişti.


Erzurum Şefkatli eller derneğide Elazıgdaki vatandaşlarımızı yalnız bırakmadı.

  Dernek başkanı Nihal Barutçu " Mevsim şartlarının kış aylarında olduğu bu dönemde çadır kentte yaşayan vatandaşlarımızın battaniye ve ısıtıcı ihtiyaçlarına destek olmak için elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Orda bir vatandaşımız üşüdüğü zaman bizlerinde yüreğimiz üşüyor. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralı vatandaşlarımızıda şifalar diliyorum. Rabbim ülkemize bir daha böyle afad lar göstermesin. dedi. "

Alınan yardım malzemeleri Battaniyeler ve ısıtıcılar kolilenerek yardım bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırmak için yola çıktı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.