Oltu Elektrikçi Yusuf’unu kaybetti

İLÇELER 01.11.2017 - 11:02, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu Elektrikçi Yusuf’unu kaybetti

Oltu’da uzun yıllar TEDAŞ’ta görev yapan Yusuf Bildirici (67) kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Yaklaşık 10 yıldır evinde yatalak bir şekilde tedavi gören Yusuf Bildirici, önceki gün rahatsızlanarak Oltu Devlet Hastanesi Acil Polikliniği’ne kaldırıldı. Bildirici, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.   Evli ve 5 çocuk babası olan Bildirici’nin cenazesi Aslanpaşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kalabalık bir cemaat eşliğinde kılınarak Cankurtaran Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Oltu’da uzun yıllar TEDAŞ’ta görev yapan Yusuf Bildirici (67) kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yaklaşık 10 yıldır evinde yatalak bir şekilde tedavi gören Yusuf Bildirici, önceki gün rahatsızlanarak Oltu Devlet Hastanesi Acil Polikliniği’ne kaldırıldı. Bildirici, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Evli ve 5 çocuk babası olan Bildirici’nin cenazesi Aslanpaşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kalabalık bir cemaat eşliğinde kılınarak Cankurtaran Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.