Erzurumlu sanatçı 'evde kalın' çağrısı yaptı

ERZURUM 30.03.2020 - 12:43, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurumlu sanatçı 'evde kalın' çağrısı yaptı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çin’de ortaya çıkan ve Türkiye’ye kadar ulaşan kovid-19 salgını türkülere konu olmaya devam ediyor. Birçok sanatçının bestelerine konu olan korona virüs, Erzurumlu sanatçı Fikret Şimşek’in de kalemine yansıdı.      Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs için yazılan bestelere bir yenisi daha eklendi. Erzurumlu sanatçı Fikret Şimşek de bestelediği türkü ile korona virüsüne karşı ‘evde kal’ çağrısı yaptı. Söylediği türkü ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının dinlenmesini isteyen Şimşek, sağlıklı bir yaşam için evde kal mesajı verdi. Şimşek, virüse karşı alınması gereken tedbirleri ve neler yapılması gerektiğini söylediği türküyle anlattı. Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede büyük beğeni topladı.    Şimşek’in korona virüs için bestelediği türkünün mısraları ise şöyle:    Türkiyem ver el ele    Cumhurbaşkanı dinle    Sağlık sıhhatin için    Evden çıkma evde kal    Çıkanı virüs yakar    Adama çelme takar    Evin tadını çıkar    Evden çıkma evde kal    Olmasın fazla hüzün    Yakma ateşin özün    Devletim vermiş izin    Evden çıkma evde kal    Çıkanı virüs yakar    Adama çelme takar    Evin tadını çıkar    Evden çıkma evde kal    Erdal’ın sözüm için    Öz kendi özün için    Güzellik bizim için    Evden çıkma evde kal 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çin’de ortaya çıkan ve Türkiye’ye kadar ulaşan kovid-19 salgını türkülere konu olmaya devam ediyor. Birçok sanatçının bestelerine konu olan korona virüs, Erzurumlu sanatçı Fikret Şimşek’in de kalemine yansıdı.   


  Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs için yazılan bestelere bir yenisi daha eklendi. Erzurumlu sanatçı Fikret Şimşek de bestelediği türkü ile korona virüsüne karşı ‘evde kal’ çağrısı yaptı. Söylediği türkü ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının dinlenmesini isteyen Şimşek, sağlıklı bir yaşam için evde kal mesajı verdi. Şimşek, virüse karşı alınması gereken tedbirleri ve neler yapılması gerektiğini söylediği türküyle anlattı. Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede büyük beğeni topladı. 


  Şimşek’in korona virüs için bestelediği türkünün mısraları ise şöyle: 


  Türkiyem ver el ele 
  Cumhurbaşkanı dinle 
  Sağlık sıhhatin için 
  Evden çıkma evde kal 


  Çıkanı virüs yakar 
  Adama çelme takar 
  Evin tadını çıkar 
  Evden çıkma evde kal 


  Olmasın fazla hüzün 
  Yakma ateşin özün 
  Devletim vermiş izin 
  Evden çıkma evde kal 


  Çıkanı virüs yakar 
  Adama çelme takar 
  Evin tadını çıkar 
  Evden çıkma evde kal 


  Erdal’ın sözüm için 
  Öz kendi özün için 
  Güzellik bizim için 
  Evden çıkma evde kal 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.