Erzurumsonhaber.com da Dev Anket Başladı

SİYASET 29.04.2018 - 10:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurumsonhaber.com da Dev Anket Başladı

Ak Parti Milletvekili Aday Adayları için Anket Başladı
Erzurumsonhaber / Erzurum -  24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Erken Seçim için Aday Adayları Müracaatlarına devam etmekte.   Erzurumsonhaber olarak Erzurum'a Hangi Vekil  hizmet eder, Hangi Vekil  Kalkanmasına, Gelişmesine, Büyümesine katkı sağlar...   Erzurum'lu; Aday Listesinde Hangi Milletvekili adayını görmek ister düşüncesi ile DEV ANKET başlattık.   Ak Parti Genel Merkezi Tarafından 21 Mayıs 2018 tarihinde Aday listeleri açıklanacağından dolayı, 19 Mayıs 2018 Tarihinde Saat 20:00 Anketimiz sona erecek ve 20 Mayıs 2018 tarihinde haber sitemizdeb açıklanacaktır.    Bugün AK PARTİ olarak başladığımız Ankete Diğer Parti aday Adayları listeleri elimize ulaştıkça Onlar içinde Anket düzenleyeceğiz.   Ak Parti Aday Adaylarından Elimize ulaşamayan Aday lar varsa Haber altına yorum olarak yazabilir yada erzurumsonhaber@gmail.com a mail atabilirsiniz.   Anketimiz Masaüstü, Tablet  ve Mobil Telefonlar için düzenlenmiştir. İsteyen istediği yerden ankete katılabilir.    www.erzurumsonhaber.com sitesine girerek aşağıda anketler bölümünde ankete katılabilir veya Mobil üzerinden www.erzurumsonhaber.com a girip ankete katılabilirsiniz.   Mobil Telefon üzerinden ANKET 'e katılmak  isteyenler için;   1- Sekmeyi Tıklayınız         2- Anketleri Tıklayınız         3- Seçtiğiniz Adayı Tıklayınız         4- Oy Kullanı Tıklayınız.      
Ak Parti Milletvekili Aday Adayları için Anket Başladı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Erken Seçim için Aday Adayları Müracaatlarına devam etmekte.

 

Erzurumsonhaber olarak Erzurum'a Hangi Vekil  hizmet eder, Hangi Vekil  Kalkanmasına, Gelişmesine, Büyümesine katkı sağlar...

 

Erzurum'lu; Aday Listesinde Hangi Milletvekili adayını görmek ister düşüncesi ile DEV ANKET başlattık.

 

Ak Parti Genel Merkezi Tarafından 21 Mayıs 2018 tarihinde Aday listeleri açıklanacağından dolayı, 19 Mayıs 2018 Tarihinde Saat 20:00 Anketimiz sona erecek ve 20 Mayıs 2018 tarihinde haber sitemizdeb açıklanacaktır. 

 

Bugün AK PARTİ olarak başladığımız Ankete Diğer Parti aday Adayları listeleri elimize ulaştıkça Onlar içinde Anket düzenleyeceğiz.

 

Ak Parti Aday Adaylarından Elimize ulaşamayan Aday lar varsa Haber altına yorum olarak yazabilir yada erzurumsonhaber@gmail.com a mail atabilirsiniz.

 

Anketimiz Masaüstü, Tablet  ve Mobil Telefonlar için düzenlenmiştir. İsteyen istediği yerden ankete katılabilir. 

 

www.erzurumsonhaber.com sitesine girerek aşağıda anketler bölümünde ankete katılabilir veya Mobil üzerinden www.erzurumsonhaber.com a girip ankete katılabilirsiniz.

 

Mobil Telefon üzerinden ANKET 'e katılmak  isteyenler için;

 

1- Sekmeyi Tıklayınız

 

 

 

 

2- Anketleri Tıklayınız

 

 

 

 

3- Seçtiğiniz Adayı Tıklayınız

 

 

 

 

4- Oy Kullanı Tıklayınız.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.