ETÜ ile Sağlık Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı

ERZURUM 21.01.2021 - 23:02, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ETÜ ile Sağlık Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Teknik Üniversitesi ile Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü arasında sağlık tesislerinin ortak kullanımı ve kurumlar arası iş birliği yapılması üzerine iş birliği protokolü imzalandı.      İmza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Soysal ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu ve Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir katıldı.    Protokol kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesinin Hemşirelik bölümü ve Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencilerinin uygulaması olan mesleki derslerinin uygulamalarını Erzurum İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde yapabilmelerine olanak tanındı.    Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, yapılan protokolün sağlık eğitimi dinamiklerinin gelişmesine ve eğitim uygulamalarında kolaylıkların artmasına katkı sağlayacağını ifade etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Teknik Üniversitesi ile Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü arasında sağlık tesislerinin ortak kullanımı ve kurumlar arası iş birliği yapılması üzerine iş birliği protokolü imzalandı.   


  İmza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Soysal ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu ve Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir katıldı. 


  Protokol kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesinin Hemşirelik bölümü ve Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencilerinin uygulaması olan mesleki derslerinin uygulamalarını Erzurum İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde yapabilmelerine olanak tanındı. 


  Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, yapılan protokolün sağlık eğitimi dinamiklerinin gelişmesine ve eğitim uygulamalarında kolaylıkların artmasına katkı sağlayacağını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.