Gazeteci Uygur’un en mutlu günü

ERZURUM 11.06.2021 - 13:38, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Gazeteci Uygur’un en mutlu günü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Recai Uygur, Ülkü Kızılkaya ile dünya evine girdi. Erzurum Valisi Okay Memiş çiftin nikah şahitliğini yaptı.      Erzurum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler personeli Recai Uygur, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Olimpiyat Park’ta düzenlenen sade bir törenle hayatını Ülkü Kızılkaya ile birleştirdi.    Erzurum Valisi Okay Memiş, nikah şahitliğini yaptığı törende çifti tebrik ederek, mutluluklar diledi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Recai Uygur, Ülkü Kızılkaya ile dünya evine girdi. Erzurum Valisi Okay Memiş çiftin nikah şahitliğini yaptı.   


  Erzurum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler personeli Recai Uygur, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Olimpiyat Park’ta düzenlenen sade bir törenle hayatını Ülkü Kızılkaya ile birleştirdi. 


  Erzurum Valisi Okay Memiş, nikah şahitliğini yaptığı törende çifti tebrik ederek, mutluluklar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.