Halı yıkamacısı iş yerinde ölü bulundu

İLÇELER 25.03.2020 - 18:27, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Halı yıkamacısı iş yerinde ölü bulundu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Oltu ilçesinde halı yıkamacısı olarak çalışan bir kişi iş yerinde ölü bulundu.        Alınan bilgilere göre, Oltu’da halı yıkama şirketinde çalışan 44 yaşındaki Naci Polat iş yerinin kapısını açmayınca durumdan şüphelenen arkadaşları polise haber verdi. İş yerine gelen polisler kapıyı açarak içeri girdiklerinde Polat’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen ambulansla Polat’ın cansız bedeni Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.    3 çocuk babası olan Naci Polat’ın, yaklaşık 1 yıl önce eşi ve çocuklarından ayrıldıktan sonra psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Oltu ilçesinde halı yıkamacısı olarak çalışan bir kişi iş yerinde ölü bulundu.   


 
  Alınan bilgilere göre, Oltu’da halı yıkama şirketinde çalışan 44 yaşındaki Naci Polat iş yerinin kapısını açmayınca durumdan şüphelenen arkadaşları polise haber verdi. İş yerine gelen polisler kapıyı açarak içeri girdiklerinde Polat’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen ambulansla Polat’ın cansız bedeni Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 


  3 çocuk babası olan Naci Polat’ın, yaklaşık 1 yıl önce eşi ve çocuklarından ayrıldıktan sonra psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.